Sağlıkla Parlayan Cildin Sırrı!

Son derece enerjik hissederken bile hastaymış gibi gözüküyorsanız bunu çözümü basit. Sizleri cildinizi parlak ve sağlıklı gözükmesini sağlayacak yöntemlerle tanıştırmaya geldik. Peki, sağlıkla parlayan bir cilt için ne yapmak gerekir? İşte sağlıkla parlayan cildin sırrı...

17.06.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-16:32) Sağlıkla Parlayan Cildin Sırrı!

Beslenme düzeni, düzensiz cilt bakımı ve kullanılan makyaj malzemeleri cildin canlılığını ve parlaklığını kaybetmesine neden oluyor. Parlak bir cilde sahip olmak ise aslında zor değil. Sizin için parlak bir cilde sahip olmak için yapabileceklerinizi bir araya getirdik. İşte detaylar…

CİLT MASKELERİ

Aydınlatıcı yüz maskeleri; cildin temiz görünmesi ve dengesinin sağlanması için kömür ve saf killerle formüle edilmiştir. Kirden arındırılmış, eşit ve parlak bir cildi ortaya çıkarmak için donuk, yorgun cildinize haftada 2 kez maske uygulamaya özen gösterin. Maskelerin içeriğini de cildinizin ihtiyaçlarına göre belirleyin.

C VİTAMİNİ SERUMU

Nemlendirici kullanmak cilt sağlığı için son derece önemlidir. Cildi aydınlatmak için yüz serumlarından faydalanabilirsiniz. C vitamini serumu, kırışıklık görünümünü azaltırken cildinizin parlaklığını da artırmaya yardımcı oluyor.

PEELİNG

Zamanla, cildinizde ölü deriler ve kir birikir. Ciltte biriken bu ölü hücreler, cildinizin cansız görünmesine yol açar. Cildinize bir parlaklık kazandırmak için düzenli olarak peeling yapmanız gerekir. Peelingi cilt tipinize göre haftada 2 kez olacak şekilde uygulamalısınız.

CİLDİNİZİ MUTLAKA NEMLENDİRİN

Cansız bir cildin nedenlerinden biri de kuru olmasıdır.  Mevsim sıcakları yükseldikçe; cildi düzgün bir şekilde nemlendirmek gerekir. İçeriğinde glikolik asit bulunan nemlendiriciler kullanabilir ya da kendiniz cildinize uygun bir nemlendirici hazırlayabilirsiniz.

GLİKOLİK ASİT

İçeriğinde glikolik asit bulunan bir yüz temizleyicisi veya nemlendiricisi cildinizin daha parlak görünmesini sağlar. Rutininize ekleyeceğiniz glikolik asit içeren cilt bakım ürünleri, cildinizin sağlıkla parlamasını sağlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal