Saçta Kalan Kınayı Akıtmanın Yolu

Saçta solmuş olan kınayı akıtmak ve saçı eski haline çevirmek için için bu yöntemi deneyebilirsiniz. İşte, saçtaki kınayı akıtmak…

05.11.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 05.11.2019-11:35)

Saçlara kına yakmak doğal ve güzel bir işlemdir. Ancak kına solar ya da kınayı artık istemeyiz. Bu durumda saçtan kınayı akıtabilirsiniz.

SAÇTA KALAN KINAYI AKITMANIN YOLU

 Omuzlarınıza bir havlu yerleştirin ve sürtünme alkol ile bir top pamuk ıslatın. Pamuk toplarını saçınızın uçlarına uygulayın. Karışımı kına ile örtülmeyen saç köklerine uygulamaktan uzak durun; bu, kuru saça ve olası kırılmaya sebep olur. Sürtünme alkolünün saç üstündeki 10 ila 15 dakika dinlenmesini sağlayın. Bir kapta 1 su bardağı yoğurt ve 1/2 su bardağı mineral yağ karışımını harmanlayın. Malzemeyi beaber karıştırın ve kökler dahil saçı hepsinin kaplayarak başınıza sürün. Saçlarınızı, duş başlığı özenlice sarın. Bir fön makinesi orta sıcaklığa ayarlayın. Başınızı kapatan plastik sargının üstüne üfleyerek, 25 ila 45 dakika süresince yavaşça hareket ettirin. Bu, kınanın saçınızdan çıkmasını sağlayacak malzemeleri ısıtacaktır. Ardından saçınızı şampuan ve ılık su ile temizleyin. Saçınızdaki kınanın akıp gittiğini fark edeceksiniz. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal