Saçlarınızı Boyamadan Önce Bunlara Dikkat!

Saçlarınızı ilk defa ve evde boyayacaksınız dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var. Mükemmel sonuca ulaşmak ve saçlarınıza hak ettiği ilgiyi göstermek için mutlaka aklınızda bulundurun.

23.10.2019-11:55 - (Son Güncelleme: 23.10.2019-11:33)

Saç renginizden sıkılmış olabilirsiniz ya da beyazları kapatmak için başka çareniz kalmamıştır. Evde kendi kendinize saçınızı boyayacaksanız dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var.

SAÇ BOYAMADAN ÖNCE...

İlk seferdeki renk değişimi

İlk defa saç boyayacaksanız büyük değişimlerden kaçınılmalısınız. Her saçta renk tutma, açılma oranları değişliklik gösterebileceğinden başkasında güzel duran sarı saç, sizde hiç beklediğiniz gibi bir netice vermeyebilir.

Boyamadan önce boyanın içeriğini okuyun

Boya tercihlerinizi mümkün olduğu kadar bitki özlerinden yapılan bitki özlü saç boyalarından alın. Bitki özlü boyalar saçınızı daha az yıpratacaktır.

Saçlarınızı boyamaya uçlardan başlayın

Saç dipleriniz daha hassas ve tüm saçınızın sağlığını koruduğundan, boyamaya saç uçlarından başlamanız gerekir. Eğer saç diplerinden başlayıp renk vermeyi seçerseniz, daha koyu renkli bir netice elde edersiniz.

Boyadan sonra saçınızı 24 saat yıkamayın

Boya işlemini uyguladıktan sonra, saçınızı duruladığınızda saç rengi henüz tam oturmamış olabilir. Bu yüzden ikinci bir yıkamadan uzak durmanız ve boyanın akmasını engellemelisiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal