Saçlarınız Çabuk Kırılıyorsa Bunu Deneyin!

Saçlarınızın çabuk kırılmasından muzdaripseniz bu haberimiz tam size göre! Saçlarınıza sürekli olarak fön çekiyor veya ısıya maruz bırakıyorsanız zayıflar ve kırılmaya başlar. Kırılan saçlar cansız ve bakımsız görünürler. Bunu engellemek ise oldukça kolaydır. İşte kırılan saçlar için bakım önerileri...

18.06.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 18.06.2020-15:05) Saçlarınız Çabuk Kırılıyorsa Bunu Deneyin!

Kırılan saçlarınıza bakım yaptırmak için güzellik salonlarına servet harcamanıza gerek yok! Çok basit yöntemlerle evinizde kendinizde bakım yapabilir, saç kırılmalarının önüne geçebilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevabı...

ARGAN YAĞI MASKESİ

2 yemek kaşığı zeytinyağına 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu yağı ve 1 tatlı kaşığı argan yağı ekleyerek iyice karıştırın. Ardından hazırladığınız bu karışımı saçlarınızın uçlarına masaj yaparak iyice yedirin. 1 saat beklettikten sonra güzelce durulayın.

HARDAL YAĞI MASKESİ

1'er yemek kaşığı zeytinyağı, hint yağı ve hardal yağını geniş bir kasenin içerisine ekleyerek iyice karıştırın. Bu karşımı tüm saçlarınıza eşit miktarda uygulayın. 2 saat boyunca saçlarınızda beklettikten sonra ılık su ile saçlarınızı temizleyin. Haftada 1 kez uygulandığınızda kurumuş ve uçları kırılmış saçlarınıza iyi geldiğini göreceksiniz.

AVOKADO MASKESİ

1 adet avokadoyu çatal yardımıyla iyice ezin üzerine iki yemek kaşığı zeytinyağı ekleyerek karıştın. Elde ettiğiniz karışımı saçlarınıza sürüp, yarım saat boyunca bekletin. Bu maskeyi haftada 1 kez uygulayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal