Saçlarının Renginden Sıkılanlar İçin Marjinal Fikirler

Kadınlar kendilerinde en çok saç renklerini değiştirmeyi severler. Hatta sık sık kuaföre gitmeleri ruh halleri hakkında da ipuçları verir. Peki doğru saç rengini nasıl seçmek gerekir? Marjinal renklere cesaret etmek çok mu zor? İşte kuaföre gitmeden önce göz atmanız gereken saç rengi trendleri...

28.03.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 28.03.2019-13:51) Saçlarının Renginden Sıkılanlar İçin Marjinal Fikirler

 

Modası hiçbir zaman geçmeyen renkler hangileri? Saç rengini değiştirmeden önce aklımızda bulunması işimizi kolaylaştıracak saç rengi trendlerini sizler için derledik.

SAÇ RENGİMİZ KİŞİLİĞİMİZİ YANSITIR

1. Marjinal Saçlar İçin Mavi

Mavi pek çok tonda üretilen bir saç boyası olduğu için turkuaz, lacivert gibi pek çok tonu kullanabilirsiniz. Saçlarınızın bir kısmına, özellikle de uç kısımlarına mavi boya uygulayabilirsiniz. Daha marjinal olmak istiyorsanız saçınızın tamamına mavi saç boyası sürebilirsiniz. Saç diplerinden koyu şekilde başlayıp aşağı doğru açılan mavi saçlar marjinal ve farklı görünüm elde etmek isteyen kadınlara hitap etmektedir.

 

2. Saray Rengi Tarçın Bakır

Saçlarınızda saray rengi görmek istiyorsanız tarçın bakırı deneyebilirsiniz. Yüzünüze ışıltı verecek ve renk katacak olan tarçın bakır seksi ve çekici saçlara sahip olmanızı sağlar. Beyaz tenli ve renkli gözlüyseniz tarçın bakır ile ön plana çıkabilirsiniz!

3. Küllü Renklerin Cazibesi

Saçlarınızda ombre uygulaması yaptıracaksanız tercihinizi küllü sarıdan yana kullanmanızı öneririz. Küllü sarı, daha doğal ve çekici bir saç rengine kavuşmanızı sağlayacak ve saçlarınızdaki renk geçişinin daha yumuşak olmasını sağlayacaktır. Yine küllü kahve sade ve çekici saç isteyenlerin tercih etmesi gereken bir renktir.

4. Çikolata Kahvenin Gizemi

Çikolata kahve saçlarınızda gizemli ve dolgun bir görünüm yaratmanızda size yardımcı olacaktır. Kahvenin zengin bir tonu olan çikolata kahve saç boyası renkleri arasında, saçlarında abartılı bir görünüm oluşmadan, farklı bir saç rengine kavuşmak isteyen kadınlara hitap etmektedir.

5. Sade ve Romantik Saçlar İçin Marsala

Mürdüm rengine yakın olan bu renk oldukça koyu bir kızıl rengi olup, saçları ile dikkat çekmek isteyen kadınlara hitap etmektedir. Oldukça feminen bir saç rengi olan marsala beyaz tenli kadınlara çok yakışacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal