Saçları Yıkamadan Bakımlı Görünmenin Püf Noktaları

Saç bakımında kullanılan kozmetik ürünler her geçen gün çeşitlilik gösteriyor. Günlük hayatın koşturmacası içinde saç bakımı ile yeterince ilgilenemeyen kadınlar çareyi, hızlı ve pratik şekilde uygulanabilen saç bakımı ürünlerinde buluyor.

02.09.2019-09:28 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-09:09) Saçları Yıkamadan Bakımlı Görünmenin Püf Noktaları

Saç kozmetiğinde bilhassa son zamanlarda kurtarıcı olarak kullanılan kuru şampuan tüketimi her geçen gün artıyor. Saçlarınınızın hafif de olsa yağlandığını gördüğünüzde saçınıza bir kaç fıs kuru şampuan sıktığınızda saçınızın yağlı görüntüsünden kurtulabilirsiniz.

KURU ŞAMPUAN NASIL KULLANILIR?

Kuru şampuan kullanmak her ne kadar zararlı bir işlem gibi algılansa da saç deriniz hassas olmadığı sürece istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Fakat saçlarınız hassas ve kırılgansa her gün kullanmamakta yarar var.

Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır?

Malzemeler; Ararot tozu, mısır nişastası, biraz kakao tozu, uygulama için makyaj fırçası.

Yapılış Aşaması; Bütün malzemeleri boş temiz bir kavanoza ya da porselen bir kabın içinde karıştırın. Ardından kullanmadığınız temiz bir makyaj fırçasını bu karışıma batırdıktan sonra saçlarınıza sürün ve 10 dakika kadar beklettikten sonra saçınıza fazla gelen tozu atmak adına saçınızı tarayabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal