Saçları Hızlı Uzatmanın Doğal Yolları

Hemen hemen her kadın saçlarının uzun olmasını ister. Çünkü en güzel saç modelleri hep uzun saçlarda kendini gösterir ve dikkat çeker. Ama saçlarınızın istediğiniz uzunluğa gelmesi bir hayli zaman alabilir. İşte saçlarınızı hızlı uzatmanın doğal yolları…

17.06.2020-09:17 - (Son Güncelleme: 17.06.2020-09:10) Saçları Hızlı Uzatmanın Doğal Yolları

Uzun saç kullanmaya bayılıyoruz. Fakat saçlarımız hızlı uzasın diye kullandığımız kimyasallar saçımıza zarar verebiliyor. Bu yüzden doğal yolları tercih etmek saçlarınızı sağlıklı uzatacaktır.

SAĞLIKLI UZAYAN SAÇLARIN SIRLARI

Sağlıklı saç uzatmanın aslında pek çok yolu vardır. Bu hem saçlarınıza direk uygulayabileceğiniz yöntemler olmakla birlikte aynı zamanda da yedikleriniz ve içtiklerinizden kaynaklı olabilmektedir. Saçlarınızı uzatmanın ilk kuralı olarak su içmeniz gerekmektedir. Her gün 1,5-2 litre su içmelisiniz. Özellikle sıcak hava vücutta sıvı kaybına neden olmaktadır.

Saç derinize masaj yapabilirsiniz. Bu da kan dolaşımına sebep olacaktır ve hücrelerin işlevlerini yerine getirmesine katkı sağlayacaktır.

SAÇLARA UYGULANABİLİR YAĞLAR

Saçlarınızın sağlıklı uzamasını istiyorsanız doğal yağları da kullanmalısınız. Lavanta yağı, jojoba yağı, biberiye yağı, hindistancevizi yağı gibi yağlar saçlarınızın daha sağlıklı bir görünüme ulaşmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda daha parlak ir saç görünümü elde etmiş olursunuz.

Bunun yanında saçlarınızı düzenli olarak iki ayda uçlarından iki parmak kestirmelisiniz. Bu saçlarınızın uçlarındaki yıpranmış yapıdan arınmasına ve hızlı uzamasına yardımcı olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal