Saçları Gür Göstermek İçin Tavsiyeler

Saçlarınız ince telli ise en çok yakındığınız şeylerden biri çok sönük olmasıdır. Eğer saçlarınızı daha gür göstermek istiyorsanız size birkaç tavsiyemiz var.

26.01.2019-09:13 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-09:16) Saçları Gür Göstermek İçin Tavsiyeler

Saçlarınız ince telli ise en çok yakındığınız şeylerden biri çok sönük olmasıdır. Eğer saçlarınızı daha gür göstermek istiyorsanız size birkaç tavsiyemiz var. İşte detaylar...

Saçlarınızı Kuruturken Taramayın

Saçlarınızı kuruturken, tarak yerine parmaklarınızı saçlarınızın altından geçirerek fön tutarsanız, hem saçlarınız daha kabarık gözükür hem de ısıdan zarar görmez.

At Kuyruğu Yaparken Tel Tokadan Faydalanın

At kuyruğunun daha gür gözükmesini istiyorsanız; Saçlarınızı normal şekilde topladıktan sonra, üstte kalan kısımdan bir tutam alın ve altına tel toka yerleştirin.

Saçların Daha Uzun Gözükmesi İçin İki Toka Kullanın

Saçınıza alt alta gelecek şekilde iki tane at kuyruğu yapın. En sonunda, tokaların görünmemesi için küçük bir lastikle at kuyruğunuzu sabitleyebilirsiniz. Saçınız olduğundan daha uzun gözükecektir.

Şekillendirmek İçin Föne İhtiyacın Yok

Eğer fön çektirmek için zamanınız yoksa, nemli saçlarınızı ikiye ayırdıktan sonra saçlarınızı bükerek iki topuz haline getirin ve bu şekilde kurutun. Saçlarınızı açtığınızda hem doğal hem de havalı gözükecekler.

Kuru Şampuanlardan Faydalanın

Kuru şampuanı saç diplerinize dökün. Saçlarınız şampuanı iyice emdiğinde, saç diplerinizi geriye doğru iterek dalga verebilirsiniz. Daha uzun süren dalgalar için sprey sıkabilirsiniz.

Saçları Şekillendirdikten Sonra Tekrar Kurutun

Saçlarınıza istediğiniz şekli verdikten sonra kafanızı aşağıya eğin ve birkaç dakika daha kurutun. Bu saçlarınızın gür görünmesini sağlayacaktır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal