Saçları Gür Gösterme İpuçları

Saçlarınızı olduğundan daha gür gösterebileceğiniz ipuçlarını sizin için bir araya getirdik. Peki, gür saçlara sahip olmak için ne yapmak gerekir? Detaylar haberimizde…

21.09.2020-16:58 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-16:54) Saçları Gür Gösterme İpuçları

Bazı dönemler saçlarınızın zayıfladığını ve sönükleştiğini hissediyor olabilirsiniz. Ya da ince telli saçlara sahip olabilirsiniz. Bu saç tipine sahip olan kişiler genellikle saçlarının çok sönük olduğunu ve cılız görüldüğünü belirtir. Ancak bu şikâyetlerin önüne uygulayacağınız birkaç ipucu ile geçebilirsiniz! İşte saçlarınızı olduğundan daha gür göstermek için yapmanız gerekenler…

DÜZ ÖRGÜDEN VAZGEÇİN

Saç örgüleri günlük hayatın vazgeçilmez modellerinden biri olabilir. Ancak cılız gözüken örgüleri daha dolgun göstermek için örme işleminden sonra örgülerinizi biraz gevşetin. Bu yöntem hem örgülerinizin hem de saçlarınızın daha dolgun gözükmesini sağlayacak.

KURU ŞAMPUAN KULLANIN

İnce telli saçlıların en büyük sorunu hem çok çabuk sönmesi hem de çok çabuk yağlanmasıdır. Bu tarz durumlarda kuru şampuan vazgeçilmeziniz olabilir. Kuru şampuanı saç diplerinize dökerek parmaklarınızla hafif hafif masaj yapın. Bu sayede saçınızı sürekli olarak yıkamanıza da gerek kalmayacaktır.

SAÇINIZI ŞEKİLLENDİRİP TEKRAR KURUTUN

Saçınızı şekillendirdikten sonra kafanızı aşağı doğru eğerek tekrar kurutun. Bu yöntem saçlarınızın dolgun görünmesi için en bilinen yöntemlerdendir.

YÖN ÇİZGİNİZİ DEĞİŞTİRİN

Saçlar gün içerisinde zaman zaman dolgunluğunu kaybedebilir. Ancak bu durumda saç yön çizginizi değiştirerek saçlarınızın tekrar dolgun gözükmesini sağlayabilirsiniz.

SPREY KULLANMAYI DENEYEBİLİRSİNİZ

Evden acil çıkmanız gerektiği zamanlarda saçlarınızın bakımsız görünmesini engellemek için saç spreylerinden yararlanabilirsiniz. Saçlarınızı havaya kaldırıp saç spreyini aralara sıkarak saçlarınızı dolgun gözükmesini sağlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal