Saçınızı Boyatmadan Önce Dikkat Etmeniz Gerekenler

Saçlarınızı yakmadan ve formunu kaybetmeden boyatmak istiyorsanız boyadan önce ve sonra dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var. Saçlarınızı kuaförünüzün ellerine teslim etmeden önce yapmanız gerekenleri sizler için derledik.

04.07.2019-11:37 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-11:18)

Saç boyatmadan önce saçlarınızın sağlıklı ve bakımlı olmasına özen göstermelisiniz. Boyatmadan birkaç hafta önce saçlarınıza bakım yaptırabilirsiniz. Ayrıca, boyaya alerjiniz olup olmadığını bir test yaptırarak öğrenmelisiniz. Aldığınız sonuca göre saçlarınızı boyatabilirsiniz.

KOYU TONLARDAN AÇIK TONLARA GEÇERKEN...

Saçlarınızdaki mevcut boyayı değiştirmek için ön boyama yapmanız şart. Boyamak istediğiniz renk mevcut rengin tonlarından farklı olursa bu durumda birkaç renk açma aşaması ile istediğiniz renge geçmelisiniz.

AŞAMA AŞAMA AÇIN  

Sürekli işlem gören, kırılgan, ince telli, zayıf, kuru saçlar boyama yaparken ciddi hasarlar görebilir. Bu tip saçların hasar görmemesi adına birden fazla işlem görmesi gerekir. Tek boyamada saç renginin değiştirmektense kademeli bir şekilde renk açarak ilerlemek en sağlıklı yöntemdir. Rengin oturması birkaç ay sürer. Saç boyarken aşama aşama ilerlemek istediğiniz sonucu size verir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal