Saçınıza Hurma Sürmeyi Denediniz mi? Saçlara Verdiği Hacime Şaşıracaksınız

Vücuda, cilde ve sağlığa olan faydalarının yanı sıra saçlarda da etkisi büyük olan hurma ile saç maskesi yapmayı denediniz mi? Mineral ve vitamin açısından zengin, güçlü bir lif kaynağı olan hurmanın saçlarınıza olan faydasına şaşıracaksınız.

09.08.2019-13:20 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-13:06) Saçınıza Hurma Sürmeyi Denediniz mi? Saçlara Verdiği Hacime Şaşıracaksınız

Genellikle ramazan ayında tükettiğimiz ve tadına bayıldığımız hurmayı, gerek tariflerde gerekse ciltte kullanmak oldukça doğru ve yararlı sonuçlar elde etmemizi sağlar. Peki bu mucize besini saçlara yapılan maske ile bir arada kullanmanın faydaları neler gelin birlikte bakalım.

HURMANIN SAÇLARA FAYDALARI 

Her gün düzenli bir şekilde tüketeceğiniz sadece 3 adet hurma saçlarınızın daha kuvvetli ve sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur. İçerisindeki mineraller vesilesi ile saç foliküllerinin ve tellerinin hacimli kalmasını sağlar.

İçeriğindeki demir ve B vitamini ile saç dökülmesini önler. Düzenli şekilde tüketilen hurma, saç köklerinizin kuvvetlenmesini ve kalınlaşmasına neden olur?

Saçlarınıza ve derisine düzenli olarak hurma yağı ile masaj yaptığınızda saç derisinin gerek duyduğu  mineralleri kısa zamanda sağlayabilirsiniz. Sürekli şekilde ideal nem oranını muhafaza etmesine yardımcı olur. Bu da saç tellerinizin daha uzun zaman sağlıklı kalmalarını ve daha kalın bir forma kavuşmalarını sağlar.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal