Saç Kepeklerinden Doğal Yöntemlerle Sonsuza Kadar Kurtulun!

Pek fazla şampuan markası kepek oluşumunu önlemeyi vaad ediyor fakat maalesef ki bu pek etkili olmuyor. Kepek saçınıza bir kere girdiyse, temizlemek uzun sürüyor.

31.01.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 31.01.2018-09:57) Saç Kepeklerinden Doğal Yöntemlerle Sonsuza Kadar Kurtulun!

Pek fazla şampuan markası kepek oluşumunu önlemeyi vaad ediyor fakat maalesef ki bu pek etkili olmuyor. Kepek saçınıza bir kere girdiyse, temizlemek uzun sürüyor.

Sizler bu sıkıntının üstesinden gelebilmeniz için ev yapımı doğal yöntemler hazırladık. Bu uygulamalarla saç kepeklerine elveda diyeceksiniz.

2 aspirini toz haline getirin ve saçınızı yıkayacağınız şampuana ilave edin. Bu karışımı saçınızda 1-2 dakika bekletin. Sonra iyice temizleyin ve normal şampuan ile bir defa daha yıkayın.

Saçlarınızı ıslatın ve bir avuç dolusu kabartma tozunu saçlarınızı saç derisine doğru iyice yedirin. Sonra saçınızı iyice durulayın ve kurutun.

Bu yöntemi saçınızı her yıkadığınızda uygulayın. Ancak yalnızca kabartma tozu kullanın, şampuan kullanmayın. Saçınız başlangıçta kuruyabilir. Fakat, birkaç hafta sonra saç deriniz doğal yağlar üretecek, saçlarınız daha yumuşak olacak ve saç derinizin pul pul olması sona erecek.

İki yemek kaşığı limon suyu ile saç diplerinize uygulayarak yedirin. Sonra saçınızı temizleyin. Daha sonra bir fincan suya bir çay kaşığı limon suyunu ilave edin ve bununla saçlarınızı ıslatın. Bu uygulamayı saçınızdaki kepekler kaybolana kadar her gün uygulayabilirsiniz.

Kötü durumdaki yoğun kepeği tedavi etmek amacıyla, saçınızı düzenli olarak şampuanla yıkayın, sonra ağız gargaralarıyla durulayın. Daha sonra saçlarınıza düzenli arıtıcı kreminizi uygulayabilirsiniz.

Şampuandan evvel kuru olan saç derisine tuzluk ile biraz tuz serpin. Ardından bu tuzu saç diplerine masaj yaparak uygulayın. Daha sonra şampuanla temizleyin.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal