Saç Bakımınızı Köri Yaprakları ile Yapın

Her köri yaprağı, A, B, C ve E vitaminleri ve diğer besinler açısından zengin bir kaynaktır. Köri yaprakları saç bakımında kullanmak için, saç maskesi formunda kullanıp durulamalısınız. Detaylar haberimizde...

10.03.2020-12:19 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-12:15) Saç Bakımınızı Köri Yaprakları ile Yapın

SAÇINIZIN GRİLEŞMESİNİ ÖNLER VE PİGMENTLERİ CANLANDIRIR

Genetik, B vitamini eksikliği, hormonlar, tıbbi durumlar, sigara veya stres. B vitamini eksikliği nedeniyle gri saç sorunuyla karşı karşıyaysanız, köri yaprakları tedavi edebilir. Köri yaprakları, topikal olarak kullanıldığında saçların erken grileşmesini önlemede yardımcı olabilecek zengin bir B vitamini kaynağıdır. Saçlarınızı beslerken köklerinizi güçlendirir. Bu da saç sağlığını ve pigmenti destekleyecektir.

SAÇ KÖKLERİNİ HAYATA DÖNDÜRÜR

Dış etkenler sebebiyle saç kökleri tıkanabilir. Tıkanmış saç köklerinin bir başka nedeni de saç ürünlerinin aşırı kullanımından kaynaklana bilir. Bazen besleyici eksikliği de saç köklerine zarar verebilir. Köri yaprakları, foliküllerin gençleşmesine yardımcı olan besin açısından zengindir. Buna ek olarak, köri yaprakları saç foliküllerinin rejenerasyonunu uyarmada yardımcı olur. Köri yaprakları ile aşılanmış saç maskesinin düzenli kullanımı, foliküllerin nefes almasına yardımcı olur, bu da iyileşme sürecini hızlandırır.

GÜÇLÜ ETKİSİYLE KAFA DERİSİNİ TEMİZLER

Köri yaprakları güçlü temizleme özelliklerine sahiptir. Saç derisinin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olan büyük bir antioksidan kaynağıdır. Saç derisini temizlerken kaşıntı ve pul pul dökülmesinden kurtulmaya yardımcı olur. Saç derisini bir süre ara ile yıkarsanız, tüm kirleri, birikmiş ürünleri vb. Etkili bir şekilde temizleyebilir. Hafif bir temizleyici şampuan olarak da çalışır. Köri yapraklarında bulunan B vitamini ve antioksidanlar kafa derisini yüksek oranda nemlendirir ve besler.

SAÇ UZAMASINI HIZLANDIRIR

Köri yaprakları, besinler ve antioksidanlar nedeniyle saç büyümesini uyarmada çok faydalıdır. Saç dökülmesi problemiyle uğraşıyorsanız, köri yaprakları ile mücadelede yardımcı olabilir. Saç dökülmesi problemi, kötü beslenme alışkanlıkları veya kirlilik yüzünden olabilir. Köri yaprağı kullanımı, protein ve beta karoten içerdiği için saçın incelmesini önleyebilir. Zengin bir antioksidan ve amino asit kaynağı olarak, besleyici ve nemlendirici hale getirirken saç köklerini güçlendirir. Köri yaprakları topikal olarak uygulandığında, saç derisinde kan dolaşımını hızlandırır, bu da sonuçta saç büyümesini hızlandırır.

GERİLMELERİ GÜÇLENDİRİR

Bazen besleyici eksikliği saçınızı kırılgan ve kırılmaya eğilimli hale getirebilir. Köri yaprakları, gerilmelerin güçlendirilmesinde yardımcı olur. Köri yaprakları, saç dökülmesini önlemek için hormonların düzenlenmesine yardımcı olan zengin B6 vitamini kaynağıdır. Bu sırayla saçlarınızı veya saçlarınızı güçlendirir. Saç bakım rejiminde köri yaprakları kullanmak saçınızın kırılmasını ve zarar görmesini önler. Bu, saçınızı herhangi bir kırılma endişesi olmadan şekillendirmenize yardımcı olur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal