Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görmek pek ok farklı şekilde yorumlanmıştır. Sizler için hazırladığımız bu haberde rüyada köpek görmek ne anlama geliyor ? İşte tüm cevaplar haberimizde...

12.04.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-14:03) Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görmek pek ok farklı şekilde yorumlanmıştır. Sizler için hazırladığımız bu haberde rüyada köpek görmek ne anlama geliyor ? İşte tüm cevaplar haberimizde...

RÜYADA KÖPEK GÖRMEK

Rüyada köpek görmek pek hayra yorulmaz ve köpek genellikle size ulaşabilecek, irtibatta olan yakın çevrenizdeki düşmanlarınıza işaret eder. Rüyada görülen köpek kötü bir hasım, size zarar vermeye çalışan düşman, kötü karakterli kadın olabilir.

Rüyada köpek görmek, sezgi, sadakat, cömertlik, korunma ve gücü simgeler. Rüya sahibinin güçlü adımlarla ilerleyeceği, yeni işlerle karşılaşacağını gösterir.

Rüyada köpek görmek arkadaşlık konunuza, gizli korkularınıza ya da kendinizin daha bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu gösterir.

Rüyanızda dişi bir köpek gördüyseniz ve bu köpek sizi kovalıyorsa hayatınızda başınıza bela açacak, kötü karakterli bir kadın olduğunu söyleyebiliriz.

Rüyanızda köpek sürüsü gördüyseniz bu varsa cinsel, yoksa en çok arzuladığınız duygulara sahip olacağınız anlamına gelir.

Rüyanızda ölü köpek görmeniz durumunda ciddi bir hastalık geçireceğinizi ya da art arda can sıkıcı durumlarla karşılaşacağınızı üzülerek söylemek isteriz. Şimdiden kendinizi ve psikolojinizi hazırlayın.

Rüyanızda bir köpek tarafından ısırılmanız durumunda yakın ya da uzak bir düşman tarafından zararlı çıkacağınızı söyleyelim. Bu düşmanınız iş hayatınızda rekabete gireceğiniz kişi olabilir.

Eğer rüyanızda konuşan bir köpek gördüyseniz, bu sizin bir şeyler gizlediğiniz ve size baskı uyguladığından rüyanıza kadar yansıdığını gösterir.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal