Rüyada Kan Görmek

Rüyada kan görmek ne demek diye merak ediyorsanız sizler için araştırdık.Rüyada farklı şekillerde kan görmek nasıl göründüğüne göre değişmektedir. Peki, farklı şekillerde kan görmek neye işaret etmekte! İşte tüm merak edilenler haberimizde...

30.05.2018-17:39 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-17:28) Rüyada Kan Görmek

Rüyada kan görmek ne demek diye merak ediyorsanız sizler için araştırdık.Rüyada farklı şekillerde kan görmek nasıl göründüğüne göre değişmektedir. Peki, farklı şekillerde kan görmek neye işaret etmekte! İşte tüm merak edilenler haberimizde...

Rüyada kan görmek veya damardan kan aktığını görmek varlık içerisinde iken yokluğa, yokluk içerisinde iken varlığa delalet etmektedir. Rüyada her hangi bir uzuvdan kan aktığının görülmesi akraba tarafından gelecek bir kötülüğe ve kedere işaret edilmektedir. Burundan çok az bir kan gelmesi ise başından geçen bir olumsuzluğun bertaraf olmasına işaret olunur. Fazla kan akması elde olan malların kaybedilmesine, Giyilen bir elbise üzerinde kan görülmesi ise ticarette yapılmış olan haksız kazanca delalet etmektedir. Vücudun her hangi bir bölgesinden iltihap şeklinde çıkan kan ise sağlık, afiyet ve huzura işaret etmektedir. Genç bir kızın kan görmesi hayırlı bir evliliğe, hamile bir bayanın kan görmesi ise düşük yapmaya yorumlanır. Arka taraftan kan çıkması ise mevcut kötülükten kurtulmaya delalet etmektedir.

RÜYADA KAN GÖRMEK 

Rüyada kan görmek genel hatlarıyla haram bir işe bulaşma olarak yorumlanmaktadır. Eğer kişi yaptığı bir kötülükten dolayı kendini suçlu hissediyorsa bu kan onun vicdanının dışa vurumudur. Çok fazla kanın çıktığının görülmesi anne, baba veya evlattan gelebilecek bir yardımın kesilmesi manasına gelmektedir. Her hangi bir yaradan dolayı olmamak koşulu ile vücuttan kan çıktığını gören kimse eğer fakir ise zengin olmaya, zengin ise fakir olmaya doğru gideceği şeklinde yorumlanmaktadır. Arka taraftan temiz kan çıktığını gören kimse, girdiği bir günahtan kurtulmuştur. Eğer arkadan çıkan kan üzerine bulaşıyor ise harama devam ettiğini ve kötülüklere bulaşmaya devam edeceği manası ortaya çıkmaktadır.

RÜYADA KAN ALDIRMAK

Rüyada vücuttan kan alındığının görülmesi birilerinin sizin hakkınızda kötü sözler sarf ettiğine yorumlanırken, koyu renkte siyaha çalan bir kan görmek manevi olarak güçlü olmaya ve zorluklar karşısında dirayet göstermeye işaret etmektedir. Sağ koldan kan alınması kaybedilen bir eşyanın bulunacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalet etmektedir. Rüyada eğer kan aldırıyorsanız ve kan bir türlü çıkmıyor ise işlerin bozulacağına ve kötüye doğru gideceğine delalet ettiği söylenmektedir.

RÜYADA KAN AKMASI

Rüyada kan akmasının görülmesi zengin olan biri için mallarının azalmasına ve düşüşe geçmeye yorumlanırken, fakir olan kişi için ise zenginliğe ermesine ve yükselişe geçmesine delalet etmektedir. Bedenin muhtelif yerlerinde yara şeklinde görülen kan ise kazaya ve kötü bir şeyin başa gelmesine işaret etmektedir. Eğer kan koyu bir renkte akıyor ise genel itibarı ile iyi şeylere yorumlanırken açık renkte olması ise kötülüğe yorumlanmaktadır.

RÜYADA BURNUNDAN KAN GELMESİ

Burundan gelen kan koyu renkli ve katı ise bu düşük çocuk yapmaya işarettir. Eğer kan akıcı ve bol ise kişinin harama bulaştı manası çıkar.

 Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal