Rüyada Gelinlik Giymek?

Rüyada gelinlik giymek ne anlama gelir? Rüyada gelinlik görmek ne anlama gelir? İşte tüm yorumları sizler için hazırladık cevaplar haberimizde...

11.05.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-15:21) Rüyada Gelinlik Giymek?

Rüyada gelinlik giymek ne anlama gelir? Rüyada gelinlik görmek ne anlama gelir? İşte tüm yorumları sizler için hazırladık cevaplar haberimizde...

Eğer rüyada gelinlik giydiğini gördüğünüz kişi bekâr ise, uzun süredir birlikte olduğu ve iyi anlaştığı kişi ile kısa süre içerisinde evleneceğine ve mutlu bir yuva kuracağına işaret edilir.

Rüyada giyilen gelinlik, eğer eski ve kirli bir gelinlikse yakın zamanda alınacak bir kötü habere yorumlanır.  Yeni, temiz, güzel bir gelinlikse mutluluk içinde geçecek bir hayata ve alınacak müjdeli haberlere yorumlanır.

Rüyada giyilen gelinlik kabarık bir gelinlik ise, zenginliğe, varlıklı ve saygı duyulan bir kişi ile evlenmeye yorulur. Rüyada giyilen gelinlik dar bir gelinlik ise, gelirin zorlu yollardan kazanılacağına yorulur. Eğer rüyada giyilen gelinlik uzun bir gelinlikse, uzun bir hayata veya bereketli bir geleceğe, giyilen gelinlik parlak gelinlik bir gelinlik ise, iş yaşamında yapılacak girişimlerde başarılı olacağınıza yorulur.

Diğer farklı yorumlara göre rüyada gelinlik giymek, uzun bir ömre, hayatta istediğiniz şeylerin gerçekleşmesine yorulur. Rüya görüldüğü zaman eğer bir sıkıntı ya da üzüntü varsa kısa süre içerisinde tüm sıkıntı ve dertlerden kurtulunacağına yorulur.

Rüyada gelinlik giydiği görülen kişi evli biri ise, aile ya da iş yaşamında ciddi problemler yaşamaya delalet eder. Rüyada gelinlik giyen kişinin yaşlı bir kadın olduğunu görmek, rüyayı gören kişinin ciddi bir problem yaşayacağına işaret eder. Bazı yorumculara göre ise bu rüya o kişinin vefatının yaklaşmasına işaret eder. Rüyada yaşlı bir kadının gelinlik giymesi, hastalık yaşayacağına ya da ahirette büyük mükafatlarla karşılacağına da tabir edilir.

Bazı durumlarda da rüyada gelinlik giymek, hamile olanlar için kız çocuğu olacağına ya da çocuk isteyenler için hayırlı bir çocuğa yorumlanır.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal