Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ne Demektir?

Rüyada deprem olduğunu görmek ya da deprem altında kaldığını görmek bazı anlamlar taşır ve yorumlanırlar. Peki, rüyada deprem hissetmek ne demek?

12.12.2019-16:34 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:07) Rüyada Deprem Olduğunu Görmek Ne Demektir?

Ülkemizde çok sık bir şekilde yaşanan küçük, büyük depremler sebebiyle çoğu kişinin bilinçaltında deprem korkusu ve endişesi bulunur. Bundan ötürü de insanlar rüyalarında sık sık deprem görmektedir. Peki, Rüya'da deprem neye yorumlanır? Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir?

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Gerçek yaşamda da bir felaket olan deprem aynı biçimde rüyada gördüğümüzde de yaşamamızda yaşayacağımız felaketleri haber verdiği rüya tabirlerinde yorumlanmaktadır. Depremde binanın altında kaldığını ve kendinizin göçüğün altından çıktığınızı görmek insanın aynı biçimde gerçek zamanda da zorlukların altından tek başınıza kalkacağınızı ifade eder. Rüyada depremden hasar görmüş binanın altında kişilerin yaşadıklarını ve çıkamadıklarını görmek ise iş veya aşk yaşamınızda karşılaşacağınız zorluklar olarak yorumlanmaktadır. Aniden bir deprem olması yaşamınızın dönüm noktasında olduğunuzu ve bu noktada büyük sıkıntı ve sorunlarla karşılaşacağınız biçiminde yorumlanmaktadır. 

Rüyada bir yerde bir deprem olduğunu, bu yüzden de insanların kaçıştıklarını ve bazı kimselerin de yere gömüldüklerini görmek, söz konusu o yerin halkına zorluk yaratacak büyük bir felaketin geleceğine yönelik yorumlar alır.


RÜYADA DEPREM GÖRMEK NEYE ALAMETTİR?

Deprem olduğunun görülmesi, bilim insanları arasında çıkacak tartışmaya delalettir. Bazı rüya tabircileri depremi hayırlı şekilde yorumlamaktadır. Deprem olmasını beklemek, o bölgedeki iş hayatına ve maddi geçim hakkında yaşanacak canlılığı belirtir. Bu, aynı zamanda rüya görenin hayatını iyi şekilde devam ettireceği anlamına gelmektedir. 

YIKILAN BİNA ALTINDA KALMAK NE DEMEKTİR?

Rüyayı gören kişi yıkılan bina altında kalırsa, devlet başkanının oraya geleceğini ve oradaki halka zulüm ve muamele edeceğini yorumlanır. Rüya, çok şiddetli bir hastalığa da aynı şekilde göstermektedir.

RÜYADA DEPREM HİSSEDEN KİŞİYİ NE BEKLER?

Rüyada deprem olduğunu hissetmek rüyayı gören kişinin hayatı ile alakalı planlarının ve projelerinin haricinde kalan ve tamamen doğal bir şekilde yaşanabilecek birtakım olayların yaşanacağı yönünde yorumlar alır. Rüyayı gören kimsenin hayatı içerisinde çok iyi ve çok büyük bir değişiklik yapmak için çeşitli girişimlere gireceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine bunlara ek olarak çok hayırlı bir şekilde ve kendinden emin adımlar ile amacına ulaşacağı yönünde yorumlanır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal