Retro Makyaj Yapmanın Püf Noktaları!

Retro makyaj önerileriyle göz önünde olan harika makyaj uygulamalarını sizlerde deneyebilir, bayanların daha güzel görünmesine etki sağlayan birbirinden farklı fikirlerle harikalar çıkartabilmeyi sizlerde başarabilirsiniz.

01.02.2018-11:05 - (Son Güncelleme: 01.02.2018-11:01) Retro Makyaj Yapmanın Püf Noktaları!

Retro, nostalji anlamına gelmektedir ve bildiğiniz üzere günümüzde kılık kıyafetler de artık retro giyim tarzına dönmüştür. Bir nevi 60 – 70’li senelerde trend olan giyim üzerine ne varsa şu an günümüzde hem yaşıyor hem de deneyimliyoruz. O dönemlerde trend olan bir diğer alan ise elbette ki makyajlardır.

Retro makyaj önerileriyle göz önünde olan harika makyaj uygulamalarını sizlerde deneyebilir, bayanların daha güzel görünmesine etki sağlayan birbirinden farklı fikirlerle harikalar çıkartabilmeyi sizlerde başarabilirsiniz. Eski dergilerin hemen hepsinde ki harikulade makyaj modellerinden seçerek sizlerde retro makyaj uygulamasını denemelisiniz.

RETRO MAKYAJ NASIL YAPILIR?

Retro makyaj yapacaksanız ilk önce dikkat çekecek olan göz ve parlak dudaklar olmalıdır. Marilyn Monroe fotoğraflarında fark edebileceğiniz bu detaylarda bakalım neler ortaya çıkartabilirsiniz.

Hem kıvrımlı hem de hacimli gözüken kirpiklerle herkesi hayran bırakabilir, parlak bir cildinizi ön plana çıkartacak ve tabi ki kırmızı ruj ile eye-liner kullanarak ön plana çıkartacağınız retro makyaj ile kendinize has bir stil ortaya çıkartabilirsiniz. Üzerine bir de romantik hava süslemek adına uzun zamandır trend olan ve düşmeyen kıvrımlı saç stillerini saçlarınızda uygulayarak harika bir sürprizi kendiniz yapmış olabilirsiniz.

Retro makyaj yaparken ilk önce cildinizi nemlendirmelisiniz. Daha sonra kapatıcı ile cilt kusurunu gizleyip sünger yardımı ile de hem açık ton hem de mat değerde fondöten sürebilirsiniz. Bu makyaj stilinde bronzlaştıran fondöten kullanmamaya özen gösterin. Allık sürme girişiminizi ise elmacık kemiklerinize uygulayınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal