Raw Ice Pasta Tarifi

Yaz aylarında hem pratik hem de serin lezzetler en büyük kurtarıcımız olabiliyor. Yalnızca 4 malzeme ile hazırlayabileceğiniz raw ice pasta damaklarınızda eşsiz bir tat bırakacak. Pek, raw ice pasta nasıl yapılır? Raw ice pasta için gerekli malzemeler nelerdir? Detaylar haberimizde…

Raw Ice Pasta Tarifi

Raw Ice Pasta Tarifi

Yapımında şeker kullanılmadığı için düşük kalorili ve sağlıklı bir lezzet olan raw ice pasta vazgeçilmez tatlılarınız arasında yer alacak. Ağzınızı tatlandıracak olan son derece sağlıklı raw ice pasta tarifini sizin için derledik. İşte raw ice pasta için gerekli malzeme listesi ve yapılışı…

MALZEMELER

Alt taban için:

  • 6-7 adet kayısı
  • 5 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Üzeri için:

  • ½ çay bardağından biraz az sade kefir
  • 7-8 adet dondurulmuş frambuaz

NASIL YAPILIR?

İlk olarak alt tabanını hazırlayın ve kayısıları sıcak suda bekletip yulaf ezmesi ile blendırdan geçirin. İyice parçalanıp birbirine karıştıktan sonra kayısı karışımını kaplara paylaştırın. Üzeri için frambuaz ve kefiri blendırdan geçirip ekleyin. Eğer tadı ekşi gelirse 1 yemek kaşığı bal ekleyebilirsiniz. Bir süre dondurucuda beklettikten sonra afiyetle tüketebilirsiniz.

Yorum Yaz

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

EN ÇOK OKUNANLAR