Pürüzsüz Bir Vücut İçin Yapılacaklar

Beden temizliği, vücut bakımının temel yapısını oluşturur. Cilt ve vücut güzelliği birbirini bütünleyen bir etkendir. Peki, gerçekten vücudumuza gereken özeni gösteriyor muyuz? Pürüzsüz bir vücuda sahip olmak için neler yapmalıyız? işte detaylar...

06.07.2020-17:41 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-16:52) Pürüzsüz Bir Vücut İçin Yapılacaklar

Vücut temizliğinde ilk adım, beden temizliği ile başlar. Temiz bir banyo yapmak, vücudu dinlendirir. İyi bir banyo, ciltteki kan akışını hızlandırır ve nefes almasını sağlar. Herkesin dediğin gibi su, hayattır. Bedeninizi ve ruhunuzu su ile güzelleştirebilirsiniz. Banyo kalitenizi artırmak için banyo suyuna doğal yağlar ekleyebilirsiniz. Bu yağlar arasında; kakao yağı, lavanta yağı, gül yağı ve jojoba yağını tercih edebilirsiniz. Bu doğal yağlar, vücudunuzun nemini korumasına yardımcı olur.

Pürüzsüz Bacaklar İçin Portakallı Peeling Yapımı

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı yulaf
  • 1 yemek kaşı rendelenmiş portakal kabuğu
  • 1 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı süzme yoğurt

Bütün malzemeleri, bir kasede krem kıvamına gelene kadar iyice karıştırın. Karışımı, bacaklarınıza masaj yaparak uygulayın. Peelingi bacağınızda 5 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın. Düzenli kullanımda vücudunuzdaki etkilerine şaşıracaksınız.

Kuru Vücutlar İçin Bal ve Limon Kürü

Bu karışım sayesinde, vücudunuzu derinlemesine nemlendirebilirsiniz. Karışım aynı zamanda, kurumaya bağlı olarak ortaya çıkan deri döküntülerine de iyi gelir.

Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı bal

Yapılışı

Bütün malzemeleri küçük bir sos tenceresine içerisine alarak iyice karıştırın. Karışımı kısık ateşte ısıtın. Kür, soğuduktan sonra vücudunuzdaki kuru bölgelere sürün. Yarım saat sonra ılık su ile yıkayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal