Pürüzsüz Bir Cilt İçin Kuru Fırçalama Yöntemini Deneyin

Herkes sağlıklı ve pürüzsüz bir cildi olsun ister ve bunu için çeşitli cilt bakım rutinleri oluşturur. Cilt bakım rutininize ekleyebileceğiniz kuru fırçalama yöntemi ile cildinizi ölü derilerden arındırarak sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Peki, kuru fırçalama yöntemi nedir? İşte detaylar...

12.06.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 12.06.2020-14:28) Pürüzsüz Bir Cilt İçin Kuru Fırçalama Yöntemini Deneyin

Pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt herkesin arzusu, o zaman günlük rutininize bir şeyler eklemekte fayda var. Organlarımızdan en büyüğü ve en dikkat çekeni cildimizdir. Bu nedenle cilt bakımına ayrı bir özen göstermemiz gerekir. Günde sadece 5 dakikanızı ayırarak uygulayabileceğiniz kuru fırçalama yöntemi ile sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Medikal Estetik Hekimi olan Dr. Meltem Ayran kuru fırçalama yöntemi ile ilgili önemli bilgiler paylaştı. İşte detaylar…

KURU FIRÇALAMA YÖNTEMİNİN FAYDALARI

Kuru fırçalama tekniğinde fırça seçimi çok önemlidir. Bu nedenle doğal kılları olan önce yumuşak sonra sert fırça kullanmak daha iyi sonuçlar almanızı sağlar.

Her sabah uyandığınızda, duştan önce veya gece yatmadan önce tüm vücudunuza dairesel hareketlerle, hafif vuruşlar yaparak bu işlemi uygularsanız özellikle bacaklarınızdaki selülitler azalacaktır.

Aynı zamanda kuru fırçalama yöntemi vücudunuzdaki ölü ve işe yaramaz hücrelerin atılmasını ve kan dolaşımının artmasını sağlar.

Uygulamadan sonra duşa girip, organik ürünler veya sülfatsız, katkı maddesi içermeyen jellerle yıkandıktan sonra duşun sonunda organik bir yağ ile durulama yaparsanız cildinizi güzel bir şekilde nemlendirmiş olursunuz.

Gözeneklerin açılmasını sağlayan fırçalama yöntemi lentafik dolaşımın artmasını sağlar. Fırçalama yönü ayaklardan ellere doğru olmalıdır. Ancak açık yara, egzama gibi sorunlarınız varsa fırçalama yapmamanız gerekmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal