Potasyum Deposu Muzlu Kefir Tarifi!

Sizler veya çocuklarınız kefir içerken aşırı yoğun kıvamından şikayet mi ediyorsunuz? Muzlu ile karıştırılmış bu tarif tam size göre o zaman. Muz ile yumuşatılan potasyum kaynağı kefir tarifi...

Potasyum Deposu Muzlu Kefir Tarifi!

 Muz ile yumuşatılan potasyum kaynağı kefir tarifi. Sizler veya çocuklarınız kefir içerken aşırı yoğun kıvamından şikayet mi ediyorsunuz? Muzlu ile karıştırılmış bu tarif tam size göre o zaman. Muzlu kefiri isterseniz kahvaltı da isterseniz gün içerisinde ara öğün olarak tüketebilirsiniz.

MALZEMELER

2 su bardağı kefir
1 adet muz
15 adet hurma
Bir yemek kaşığı bal

YAPILIŞI

İlk olarak hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve kabuklarını soyun. Hemen ardından da 2 su bardağı kefiri, 1 adet muzu ve 1 yemek kaşığı balı blender'dan geçirin. Muzlu kefiriniz hazır olmuştur  Şimdiden afiyet olsun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

Yorum Yaz

Diğer Kadın Haberleri