Popüler Ayakkabı Modelleri

Her yıl eşsiz tasarımlarla karşımıza çıkan ayakkabılar kombinlerin en önemli parçaları. Özgüvenimizi yükselten, kişiliğimizi yansıtan bu parçaları doğru seçtiğimizde kusursuz görünüyoruz.

26.06.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-14:43) Popüler Ayakkabı Modelleri

Her yıl eşsiz tasarımlarla karşımıza çıkan ayakkabılar kombinlerin en önemli parçaları. Özgüvenimizi yükselten, kişiliğimizi yansıtan bu parçaları doğru seçtiğimizde kusursuz görünüyoruz. Popüler ayakkabı modelleri ve sezonun önde gelen parçalarını birleştirerek hem şık hem spor kombinleri kolaylıkla yapabilirsiniz. Peki, sezonun öne çıkan modelleri neler? Bu ayakkabıları nasıl giymeliyiz? Merak ettiğiniz tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Sezonun Trend Ayakkabıları Nasıl?

2020/2021 moda haftalarında gördüğümüz ayakkabı modelleri gösterişli ve canlı renkli tasarımlardı. Sokak modasına da uyum sağlayan bu ayakkabı tasarımları yeni sezonda mavi, yeşil, kırmızı gibi renklerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz yılın modası olan bantlı, kalın topuklu ayakkabılara bu yıl ufak dokunuşlar yapılmış ve topukları incecik kalmış. Yeni sezonun en trend ayakkabıları; kısa ince topuklu, renkli, burnu hafif sivri ayakkabılar. Özellikle hâkî rengini çok göreceğimiz bu ayakkabı modellerinde pudra pembesi, kırmızı ve beyaz renkler ön plana çıkıyor.
Geçtiğimiz sezondan bu yana popülerliğini yitirmeyen şeffaf ayakkabılar hala trendler arasında. Bu ayakkabıları tek bantlı, ince topuklu tasarımlarda görmeye alışmıştık. Yeni sezonda ise bot formunda şeffaf ayakkabılar oldukça popüler. Siyah ve beyaz detayların kullanıldığı ayakkabıların topukları kalınlaştırılmış. Şeffaf topuklu ayakkabılar da popüler tasarımlar olarak karşımıza çıkıyor.

Ayakkabıda Popüler Renkler Neler?

Popüler ayakkabı modelleri geçen yıla göre büyük değişimler göstermiyor. Ancak ayakkabı modellerinde popüler olan renkler popülerliğini yitiriyor. Simli, parlak ayakkabılar yerine düz renkli ayakkabılar daha çok kullanılacak. Reyonlarda en çok göreceğimiz renklerse kırmızı ve beyaz. Beyaz çizme, bot, topuklu ayakkabı gibi tüm modeller sezonun trendleri arasında.
Ayakkabıda siyah kullanmaktan vazgeçemiyoruz. Ancak bu yılın popüler modellerinde siyah renkler neredeyse hiç kullanılmıyor. Düz renkli ayakkabı kullanmak istiyorsanız seçiminizi beyazdan yana yapmalısınız. Popüler renkler arasında bu sezon sarı ve haki gibi ayakkabıda görmeye alışık olmadığımız renkler giriyor. Kombin yapmak zor gibi görünse de bu ayakkabılar tam olarak yaz kombinleri için üretilmiş. Siyah ayakkabıdan vazgeçmem diyenler için popüler olan tek modelin bilekten bağcıklı, kalın topuklu tasarımlar olduğunu söyleyebiliriz.

Popüler Ayakkabı Modelleri Nasıl Giyilir?

Sezonun en popüler ayakkabıları bağcıklı, kısa topuklu ve renkli ayakkabılar. Bu ayakkabılar yaz kombinleri yaparken kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Desenli elbiseler, fırfırlı etekler, volanlı crop top parçalar gibi tüm parçalarla kombin yapmanız oldukça kolay. Bu sezon ayakkabı rengi ve kıyafet rengini aynı seçebilirsiniz. Takım görünümlerin moda olduğu yeni sezonda renk uyumlarını aynı tonlarda yakalayabilirsiniz.

Spor Ayakkabı Trenleri Neler?

Popüler ayakkabı modelleri spor seçeneklerle de reyonlarda yerini alıyor. Bu sezonu popüler spor ayakkabıları kalın tabanlı beyaz ayakkabılar. Beyaz ayakkabı modasının tüm modellerde kullanıldığını söyleyebiliriz. Spor ayakkabılarda neon detaylar kullanıldığını da geçen yıl görmüştük. Bu sezon neon detaylar yerine doğal desenleri göreceğiz. Çiçek desenleri elbiselerden spor ayakkabılara kadar uzanacağı için farklı tasarımlara hazırlıklı olmamız gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal