Plaj Çantası Modelleri

Yaz tatili planları yapıyorsanız bu sezonun en trend plaj çantalarına da bakmalısınız. Çanta stilleri her sezon değişim gösterirken plaj çantası modelleri de oldukça farklı tasarımlarla kullanılıyor.

26.06.2020-14:34 - (Son Güncelleme: 26.06.2020-14:28) Plaj Çantası Modelleri

Yaz tatili planları yapıyorsanız bu sezonun en trend plaj çantalarına da bakmalısınız. Çanta stilleri her sezon değişim gösterirken plaj çantası modelleri de oldukça farklı tasarımlarla kullanılıyor. Yeni sezonun plaj çantası modelleri ve kombin önerilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Bu Yaz Hangi Plaj Çantaları Moda? 

Plaj çantası seçerken kullanışlı olmasına dikkat ettiğimiz kadar görünümünü de dikkate alıyoruz. Yaz renklerine uyum sağlayan çantalar her sezon rengarenk tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Geçen sezon hasır modellerin çok kullanıldığı çantalar bu yıl oldukça farklı. Gucci, Dior, Guess çanta modasına yön verirken plaj çantalarına ufak dokunuşlar yapıldı.

Bu yaz en trend plaj çantası modelleri şeffaf çantalar. Bu tasarımları iki yıl önce görmeye başlamıştık ve oldukça sevilmişti. İlk tasarımların sadece üst detaylarında şeffaf kullanılırken zamanla gelişti ve tamamı şeffaf olan modeller ön plana çıktı. Yeni sezonda ise hafif renk yansımalarının olduğu şeffaf çantalar oldukça popüler. Plaj çantalarına da yansıyan bu moda şeffaf plaj çantaları akımını başlattı.

Omuz çantaları bu yıl çok kullanılmayacağı gibi yaz sezonunda da yer verilmiyor. 2020 moda haftasında gördüğümüz el çantaları her yerde kullanılmaya başlayacak. Plaj çantalarında da omuz detaylarının yanı sıra elde tutabileceğiniz kısa askılar kullanılıyor. Kullanışlı olan bu çantalarla tatil şıklığı yakalayabilirsiniz.

Plaj Çantası Nasıl Seçilmeli?

Plaj çantası önemsiz bir detay gibi görünse de hem kullanışlı hem trend olması gerekiyor. Plaj çantası modelleri genellikle büyük olsa da kullanacağınız parçalara göre boylarını belirlemeniz gerekiyor. Normalden daha büyük çantalar taşırken zor olacağı için ihtiyacınız olan boyları seçmeniz gerekiyor. Modern tasarımlı olmasına dikkat ederek doğru bir seçim yapabilirsiniz. Son olarak plaj kıyafetinizle uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Plaj havlusu, yedek bikini, güneş gözlüğü, güneş kremi gibi ürünleri taşımıza yardımcı olan bu çantalar arasından şeffaf modelleri tercih edebilirsiniz. Plaj kıyafetiyle uyumunu yakalamak için aynı renk tonlarını kullanmalısınız. Son trendler arasında yer alan renkli el çantaları da modern görünecektir. Seçtiğiniz kıyafetle aynı renkte çanta kullanabilirsiniz.

Plaj çantası, bikini, terlik ve plaj elbisesi bir bütün olarak uyumlu olmalı. Renklerin revaçta olduğu bu sezon beyaz elbiseleri seçmemeye özen gösterin. Renk seçiminiz yeşil, sarı gibi canlı renklerden yana olduğu gibi desenli modellere ağırlık verebilirsiniz. Seçtiğiniz kıyafetle plaj çantası uyumunu yakalarken çantaların desenli olmamasına özen gösterin.

Hasır Plaj Çantası Trendi Devam Ediyor Mu?

Plaj çantası modelleri bu sezon omuz çantaları yerine el çantaları olarak kullanılacak. Trend tasarımlar arasında ise hasır modelleri görmeye devam ediyoruz. Doğal dokunuşların yapıldığı bu çantaları birçok kıyafetle kullanabilirsiniz. Kombin kolaylığı sağlayan çantaların kullanışlı olmasına geçtiğimiz sezon daha çok tercih edilmesini sağlamıştı. Bu sezon da reyonlarda hasır çantalar ön plana çıkarken renkli dokunuşlar yapılıyor. Mini taşlar ve renkli desenlerle tasarlanan bu modeller oldukça modern bir tercih olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal