Pırlanta Yüzük Seçerken Mutlaka Dikkat Etmeniz Gerekenler

Evliliğin sembolü olarak bilinen pırlantayı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu özellikler yalnızca o teklifi atlatmak için değil partnerinizin severek ve isteyerek kullanmasını sağlamalı.

19.01.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 19.01.2018-14:43) Pırlanta Yüzük Seçerken Mutlaka Dikkat Etmeniz Gerekenler

Evliliğin sembolü olarak bilinen pırlantayı seçerken göz önünde bulundurmanız gereken bazı önemli noktalar vardır. Bu özellikler yalnızca o teklifi atlatmak için değil partnerinizin severek ve isteyerek kullanmasını sağlamalı. Unutulmaması gereken bir durum var ki isterseniz dünyanın en pahalı ve büyük yüzüğünü takın bu özellikleri bulundurmuyorsa elinizde çok da değerli ve çekici durmayacaktır.

ELİNİZİN ŞEKLİNE BAKIN

Yüz şekline göre makyaj çeşitleri olduğu gibi el şekilleri de vardır. Eliniz küçük ve parmaklarınızı kısa yapıda ise büyük taşlı yüzükleri tercih etmeyin. Tabi bu nokta da hangi parmağınıza pırlanta baktığınıza da bağlı.

UZUN İNCE PARMAKLAR

Dünyanın en şanslıları siz olabilirsiniz. Çünkü uzun ve ince yapıda bir eliniz varsa her çeşit yüzük modelini tercih edebilirsiniz. İstediğiniz her modeli kullanabilirsiniz.

KÜÇÜK PARMAKLAR

Eğer parmak boyunuz kısa ise parmaklarınıza ve elinize uygun taşlar arasından seçim yapmalısınız. Çok büyük taşlı pırlantalar sizin elinizde kaba ve yapma duracaktır.

KALIN PARMAKLAR

Kalın parmaklara sahip olanlar, küçük parmak boyuna sahip olanların dikkat etmesi gerekenlerin tersine seçiminiz kesinlikle büyük taşlardan yana olmalıdır. Aynı zamanda tercihinizi yalnızca tek taş olarak sınırlandırmayın, çok taşlı yüzüklerden de faydalanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal