Pirinci Oda Spreyi Olarak Kullanabilirsiniz

Pirinç hayat kurtarıcıdır. Malum nemi çeker ve elektronik aletleri kurtarır. Ancak pirinç aynı zamanda güzel koku yayar. Nasıl mı?

05.09.2019-10:21 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-10:18) Pirinci Oda Spreyi Olarak Kullanabilirsiniz

Pirinç rutubeti çeker ve güzel bir koku bırakır. Bunu için ise maliyetsiz bir yöntem kullanabilirsiniz. İşte, eve güzel koku yayan pirinç...

RUTUBET NASIL ÖNLENİR VE EV GÜZEL KOKAR?

Pirinç nemi emdiği için, bir hava spreyi şeklinde de çalışır. Pirince birkaç damla esans yağı ilave ederek gardırobunuz hoş kokmasını mümkün kılabilirsiniz. Pahalı oda spreyleri veya kokulu poşetler satın almaya ihtiyaç yoktur; Bunu kendiniz rahatça yapabilirsiniz. Ve bu şekilde, sizin için harika kokuyu bulabilirsin.

Gerekli olan tek şey bir bardak pirinç (beyaz pirinç en iyisidir), biraz uçucu yağ, içine yerleştirmek için bir kase, bir bez parçası ve elastik bir bant. Pirinci kapta 15 ila 20 damla yağla karıştırın. Bir parça nefes alabilen kumaş alın (eski bir tişörtün parçası benzeri) ve kaseyi bununla kapatın. Daha sonra, bezi sabitlemek için elastik bir banttan yardım alın. Pirinç çanağını, hiçbir çocuğunuzun veya evcil hayvanın varamayacağı gardırobunuza koyun. Birkaç ayın ardından hava spreyini değiştirmeniz lazımdır. Beyaz pirinç yerine kahverengi pirinç alırsanız, daha evvel değiştirmeniz gerekecektir, çünkü kahverengi pirinç beyazdan daha hızlı bozulur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal