Pilili Etek Modası

İlkbahar trendleri olarak karşımıza çıkan pilili etek modası yaz reyonlarında da yerini aldı. İşte, pilili etek modasına dair tüm merak edilenler...

13.07.2020-08:46 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-08:44) Pilili Etek Modası

Geçtiğimiz sezonun en sevilen parçalarından olan pilili etekler yazın da popülerliğini korumaya devam edecek. Peki pilili etek seçimi nasıl olmalı? Hangi ayakkabılarla daha modern bir görünüm kazanabiliriz? İşte pilili etek seçimlerinde dikkat etmeniz gereken tüm detaylar…

Pilili Etekle Nasıl Kombin Yapılmalı?

Hareketli tasarımıyla tek parça kolaylığı sağlayan bu etekle oldukça rahat kombinler yapabilirsiniz. Kombin yaparken öncelikle dikkat etmeniz gereken vücut hatlarınıza uygun üst parçalar tercih etmeniz. Fazla kilolarınızı kapatmak istiyorsanız bol gömlek ve salaş t-shirt tercih etmelisiniz. Renk seçimleriniz ise her yazın trendi olduğu gibi sade renklerden yana olmalı.

Kombin yaparken belinizin inceliğini ön plana çıkarmak istiyorsanız crop top parçalar tercih etmelisiniz. Crop top parçalar zayıf kadınların vücut yapıları için idealdir. Seçtiğiniz tüm parçaları pilili eteklerle kullanabilirsiniz. Kombini tamamlayacak çanta seçimleriniz ise yaz sezonunun trend modelleri olan mini çantalar olmalıdır.

Kısa Boylular için Pilili Etek Boyu Nasıl Olmalı?

Pilili etek modası yaz sezonunda da karşımıza çıkarken etek boyları mini ve midi olarak tasarlanmış. Geçtiğimiz sezon uzun etekler tercih edilirken bu sezon midi boy etekler revaçta. Midi boy pilili etekler fazla kilolarınızı kapatır ve daha uzun görünmenizi sağlar. Kısa boylu kadınlar etek seçimlerini uzun ve midi boy kesimli pilili eteklerden yana yapmalıdır.

Eğer spor bir görünüm yakalamak istiyorsanız midi boy pilili etek tercih etmelisiniz. Boyunuzu olduğundan uzun gösterecek bu eteklerle topuklu ayakkabı kullanmanıza da gerek kalmıyor. Şık bir görünüm elde etmek içinse uzun pilili eteklerle topuklu ayakkabı kullanarak kombin yapabilirsiniz.

Uzun etekler boyunuzu olduğundan uzun göstereceği gibi cool ve modern bir görünüm yakalamanızı da sağlayacaktır.

Pilili Etek Hangi Ayakkabılarla Tercih Edilmeli?

Pilili etek kombinini tamamlayan en önemli parça ayakkabı seçimleriniz olacaktır. Bu etekler kadınları olduğundan ince ve daha uzun gösterdiği için kısa boylu kadınlar spor ayakkabı tercih edebilir. Böylece spor bir görünüm elde ederken cool ve modern bir kombin yakalayabilirsiniz.
Uzun boylu kadınların tercih edebilecekleri mini boy pilili etekler spor ayakkabılarla tamamlanmalıdır. Eğer şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız uzun veya midi boy etekler tercih etmelisiniz. Sezonun en trend parçası olan bu etekleri ister spor isterseniz topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz.

Pilili Etek Renkleri Nasıl Seçilmeli?

Pilili etek modası doğru seçimlerle oldukça şık ve modern bir görünüm elde etmenizi sağlıyor. Etek seçiminde dikkat etmeniz gereken tüm detaylarla birlikte etek renklerini de doğru seçmelisiniz. İlkbahar sezonunda ön plana çıkan kahve tonları bu sezon popülerliğini kaybediyor.
Bu sezon kombin yaparken bej, krem ve pembe tonlarında etekler tercih ederek yaz trendini yakalayabilirsiniz. Düz tasarımların yanı sıra yeni sezonda kullanılan düğme detaylı etekleri tercih edebilir ve tamamlamak için tek renk parçalara kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal