Zebra perde nasıl yıkanır?

Zebra perdeler kullanış pratiği sunmanın yanı sıra iş bu perdeleri temizlemeye gelince biraz zorlanılmaktadır. Peki, zebra perdelerin temizliği nasıl yapılır? İşte zebra perde temizliğinin püf noktaları...

19.03.2022-16:00 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-16:25)

Ofisler başta olmak üzere işlevsel ve dekoratif özelliklerinizden dolayı evlerde de sıklıkla tercih edilen zebra perdeler oldukça kullanışlıdır. Kullanış pratiği sunmanın yanı sıra iş bu perdeleri temizlemeye gelince biraz zorlanılmaktadır.

Zebra perdelerin temizliği nasıl yapılır?

- Perdenizi temizlemeye ilk olarak toz almaktan başlamalısınız. Dikkat etmeniz bir nokta var nemli bir bez ile asla toz almayın bu kalıcı lekelere sebebiyet verebilir. Kuru bir bez ile toz almanız önerilir.

- Perde silme işleminde kullanacağınız malzemelere dikkat etmelisin. Kullanılacak olan temizlik malzemeleri asla yoğun kimyasal içermemeli ve yüzey aşındırıcı bir özelliğe sahip olmamalıdır. Aksi halde perdenizin renginde ve dokusunda değişiklikler meydana gelebilir.

- Meydana gelebilecek hasarları engellemek adına en düşük PH değerine sahip temizlik ürünleri ile temizlemeniz tavsiye edilmektedir.

Zebra perde nasıl yıkanır?

- Temizleme işleminin son adımında ise perdenizde herhangi bir temizlik malzemesinin kalmadığına emin olun bunu sağlamak için de son olarak kurum bir sünger ya da bez ile perdenin üzerinden geçin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal