Penti'den Kadın Sağlık Çalışanlarına Tam Destek!

Global bir marka olan Penti tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüsü ile mücadele kapsamında kadın sağlık çalışanları için oldukça anlamlı bir destek sunuyor.

06.04.2020-16:55 - (Son Güncelleme: 06.04.2020-16:57) Penti'den Kadın Sağlık Çalışanlarına Tam Destek!

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve hayatı neredeyse durma noktasına getiren Coronavirüsü salgınıyla mücadele de, ilk günden beri 'Hep Birlikte' mottosuyla hareket eden Penti, kadın sağlık çalışanları için anlamlı bir destek sunuyor. Topluma karşı sorumlu ve duyarlı marka kimliğini Coronavirüsü salgınının ilk gününden beri koruyan marka, kadın sağlık çalışanları için bu süreçteki kişisel tekstil ihtiyaçlarını karşılamak üzere hareket geçti. Bugüne kadar 14 kamu hastanesinin tüm kadın sağlık çalışanlarına 50 bin adet çamaşır, çorap ve pijama desteğinde bulunan marka, hız kesmeden desteklerine devam ediyor.

Kadın sağlık çalışanlarına, ‘Sizler hiçbir zaman yalnız değilsiniz! Hep birlikteyiz!’ diye seslenen Penti, gerek sosyal medya hesaplarına gelen mesajlar üzerinden, gerekse direkt olarak ulaşılan ve ihtiyaçları sorulan kamu hastanelerine destek paketlerini iletti. Evlerine gidemeyen, kişisel hijyen ihtiyaçlarını giderme ihtiyacı hisseden kadın sağlık çalışanlarının yanında olan Penti, bu hareketiyle birçok markata örnek oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal