Patronunuzun Fikrini Nasıl Değiştirebilirsiniz?

Birçoğumuz yoğun iş yaşamımızın detaylarıyla fazla meşgulüzdür. Patronumuzun ya da çalışma arkadaşlarımızın, iş yerindeki huzuru belirlemede küçümsenmeyecek ölçüde katkıları vardır. Peki çevremizdeki insanların ya da patronumuzun sabit fikrini nasıl değiştirebiliriz? Gelin birlikte öğrenelim.

01.05.2019-13:37 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-13:24)

Akıllı insanların, işte veya kişisel yaşamımızda durumları ve kararları etkilemek için kullandıkları bazı yöntemleri vardır. Bu sihir, zihin kontrolü veya yasadışı herhangi bir şeyi içermez. İnsanları etkilemenin basit yolu ilham almaktır. Diğerlerinden farklı düşündüğünüzde, bir adım öne geçeriz.

Daha etkili ve ikna edici bir kişi olma stratejisinin birkaç basit özelliği vardır:

1. Açık fikirli ve alıcı olun

Olumsuz geri bildirim ve eleştiri, harika bir ürünün yapıtaşları ve liderin güvenli ve akıllı olduğuna dair işaretlerden biri. Patronunuzdan tavsiye isteyin ve öğrenmeye hazır olun. Argümanlarınızı gerçekten patronunuza ilham verecek şekilde şekillendirmeyi hedeflemelisiniz.

2. Etrafınızdaki ve önünüzdeki kişilere bağlanın

İnsanlar varlığınızda kendilerini güvende hissedecek ve onları dinlediğinizi hissettiğinde ikna olmaya açık olacaklardır. Dahası, birisiyle tartışırken ya da karşı karşıya kalırken nazik ve kibar olmak, kalplerine dokunmanın en kolay yoludur.

3. Çözüm odaklı olun

Bir fikre karşı çıkmak yerine, daha iyi, ilham verici bir çözümü deneyin ve sunun. Ne yapılması gerektiği söylenmesini beklemeyin.

4. Cesur olun, kararlar için beklemeyin

Cesur ve agresif olmak, patronunuza işinize inandığınızı ve kendi başarınıza ve şirketin başarısına önem verdiğinizi gösterecektir.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal