Patates Diyeti İle Zayıflayın

Eğer sizde fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, bu diyet tam size göre. 7 gün boyunca uygulayacağınız patates diyetiyle 1 haftada 5 kilo verin.

14.01.2019-16:21 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-16:15) Patates Diyeti İle Zayıflayın

Eğer sizde fazla kilolarınızdan şikayetçiyseniz, bu diyet tam size göre. 7 gün boyunca uygulayacağınız patates diyetiyle 1 haftada 5 kilo verin. İşte detaylar...

Potasyum bakımından zengin olan patatesin, vücuda birçok faydası olduğu biliniyor. Peki patatesin zayıflattığını biliyor muydunuz? Hem de bu diyeti yapanlar, bıraktıklarında tekrar kilo almadıklarını söylüyorlar. Hadi diyetin detaylarına bakalım.

7 günlük patates diyetinin programı:

İLK 3 GÜN: Sabah 2 orta boy, öğlen 2 orta boy ve akşam 3 orta boy haşlanmış patates tüketilir.

4. GÜN: Sabah 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 2 orta boy patates, akşam 2 adet ızgara ya da haşlanmış tavuk but ızgara, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ kullanılarak hazırlanan yeşil salata tüketilir.

5. GÜN: Sabah 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 1 elma ve 2 mandalina, akşam 2 porsiyon ızgara balık veya bonfile et ile karışık salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ) tüketilir.

6. GÜN: Sabah 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 1 elma ve 2 mandalina, akşam 2 porsiyon ızgara balık veya bonfile et ile karışık salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ) tüketilir.

7. GÜN: Sabah 1 elma ve 2 mandalina, öğlen 1 tatlı kaşığı sıvı yağ kullanılarak hazırlanan patates salatası, akşam tavada yağsız 3 yumurta ve yeşil salata tüketilir. Metabolizma hızını arttıran bu diyet ile bir haftada 5 kilo vermek mümkün olabilir.

DİKKAT!

Tek tip beslenme şekli uygulandığından dolayı, diyetisyenler tarafından tavsiye edilmemektedir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal