Partnerinizle Birlikte Yapabileceğiniz Aktiviteler

Günümüzde ilişkiler sosyal ağlar üzerinden sürdürülüyor ya da sosyal medya yüzünden son buluyor. Sosyal medya yerine partnerinizle birlikte zaman geçirmeye ne dersiniz?

09.01.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-17:15) Partnerinizle Birlikte Yapabileceğiniz Aktiviteler

Günümüzde ilişkiler sosyal ağlar üzerinden sürdürülüyor ya da sosyal medya yüzünden son buluyor. Sosyal medya yerine partnerinizle birlikte zaman geçirmeye ne dersiniz? İşte partnerinizle birlikte yapabileceğiniz aktiviteler...

Birlikte yemek yapın

Beraber yemek yapmak, partnerinizi yakından tanımak, öğrenmek, hatırlayabileceğiniz güzel anılar yaratmak adına güzel bir yöntemdir.

Dans etmeye ne dersiniz?

Tabikii de profesyonelce danstan söz etmiyoruz. Partnerinizle içinizden geldiği gibi çekinmeden dans edin. Hem egzersiz yapmış olur hem de eşinizle aranızdaki bağı eğlenceli kılmış olursunuz.

Birbirinize masaj yapın

Araştırmalara göre, birbirine düzenli şekilde masaj yapan çiftler daha mutlu oluyor. Bu yöntem ilişkinizdeki refahı arttırırken stresi de azaltabilir. Her partner için 15 dakikalık masaj, zihinsel ve fiziksel sağlık için de yararlıdır.

Birbirinize kitap okuyun

Birbirinize kitap okuduğunuzda hem yeni şeyler keşfetmiş olursunuz hem de günlük konulara nazaran tartışacak birtakım konularınız olmuş olur. Ve en önemlisi de birlikte öğrenirsiniz. Birlikte kitap okurken benzer ilgi alanlarınızı da paylaşabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal