Parkelerin Çizilmesini Bu Sayede Engelleyin

Evlerinizin dekorasyonunu değiştirmek istediğiniz sırada ya da taşınma esnasında olan parke çizilmesini engellemek için yapılacak basit bir yöntem vardır.

10.12.2019-11:33 - (Son Güncelleme: 10.12.2019-10:58)

Parkeler de, evlerinizin dekorasyonunu değiştirmek istediğiniz sırada ya da taşınma esnasında olan oluşan çizilmeleri engellemek için yapılacak basit bir yöntem vardır.

PARKELERİN ÇİZİLMESİNİ BÖYLE ENGELLEYİN

Evinizde rahatça hareket etmek, koltuklarınızı dilediğiniz yere yerleştirebilmek için tedbir almanız gerekebilir. Parkelerinizin çizilmemesi için koltuklarınızın ayak kısımlarına streç film kullanabilirsiniz. Ayakları, güzelce bu şekilde kapattığınızda hem kayma yapmadığını hem de çizmediğini görebilirsiniz. Görüntü endişeniz yoksa parkelerinizi korumanın ilk yolu budur. Misafirleriniz geldiğinde çıkarıp daha sonra yine kullanabilirsiniz. Hem ekonomik hem de kullanışlı bir yöntemdir.

Parke çizilmesine engel olabilecek en iyi yöntemlerden biri de halıdır. Eğer halınızı geniş ve büyük alırsanız mobilyalarınızın parkelerinizle temasını engellersiniz. Bu şekilde hem parkeleriniz sağlıklı kalır hem de koltuklarınız sorun olmaktan çıkar. Parkeleriniz henüz çizilmediyse ve bu konuda önlem almak niyetindeyseniz mobilyalarınızın ayak kısımlarına destek yerleştirebilirsiniz. Örneğin koltuğunuzun bir ayağının dört köşesinde destekleyici süngerler olursa çizilme önlenmiş olur.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal