Parizyen Ne Demek?

Parizyen ne demek? Parizyen kadın ne demek? Parizyen stil ne demek? Parizyen stil ile ilgili merak edilenler haberimizin detayında...

26.04.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-13:26) Parizyen Ne Demek?

Parizyen kelimesi 'parisli' anlamına gelir. Parizyen stil, özellikle Paris kadınının giyim ve yaşam tarzını ifade eden kelimedir. Modanın başkenti Paris'te parizyen kadın stiline sık sık rastlamak mümkündür.

PAZRİZYEN KADIN NE DEMEK? PARİZYEN STİL NE DEMEK?

Parizyen kadın stili her zaman gösterişten uzak, şık, özgür ve sade bir stile sahiptir. Dağınık saçlar ve sade bir makyaj ile stilini oluşturan Fransız Parizyen kadınların stiline sahip olmak için dolabınızda bulundurmanız gereken parçalar vardır.

Parizyen stile sahip olmak için dolabınızda kesinlikle olması gereken parçalar vardır. İşte parizyen kadın stiline sahip olmanız için gereken parçalar;

1- Jean

Parizyen kadın stilinin olmazsa olmazları arasında olan elbette iyi bir jeandir. Vücunuza iyi oturan, sizi her an özgüvenli ve güzel gösterdiğinden emin olduğunuz bir jean pantolonu tüm stillerde kullanabiliriz. İster düşük bel ister yüksek bel olan jeaninizi ceket ve atletlerle kombinleyebilirsiniz. Jeani, basic bir tişör ile kombinleyip boynunuza bir fular bağlayarak parizyen stile kavuşabilirsiniz.

2- Şapka

Fransız kadınlarının vazgeçilmez parçası şapkalarıdır ve Parizyen stile sahip olabilmek için tercih edilmesi gereken en önemli aksesuarlardan biridir. Hem kış hem de bahar aylarında kullanabileceğiniz şapkaları kabanlarla ve triko kazaklar ile kombinleyebilirsiniz.

3- Kumaş Pantolon

Rahat ve her zaman kurtarıcı olan kumaş pantolonları basic tişört ve ceketle kombinleyebilirsiniz. Ayrıca salaş parçalarla da kullanabilirsiniz. Beli ortaya çıkarabilmek için kemer tercih etmelisiniz.

4- Fular

Yaratıcılığını kullanmayı seven parizyen kadınlar, fularları pantolon köprülerine bağlar ya da kemer olarak da kullanırlar. Ayrıca fularları ayak bileğinizde, kolunuzda ve saç bandı olarak da kullanabilirsiniz.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal