Parfüm Seçerken Cilt Tipinize Dikkat Ediyor Musunuz?

Parfüm seçimi yaparken hiç cilt tipinize göre bir seçim yapmaya çalıştınız mı? Cilt tipiniz parfüm seçimi yaparken bile çok önemli bir plandadır. Arkadaşınıza çok yakışan parfüm sizin cildinizle aynı uyumu sağlamaz. Bunun sebebini haberimizden öğrenebilirsiniz.

29.10.2019-13:11 - (Son Güncelleme: 29.10.2019-13:08)

Parfüm seçimi her kadının dikkat ettiği bir konudur. Parfümleri aslında cilt tipine göre seçmek parfümü daha kalıcı bir hale getirecektir. Cilt tipinize göre doğru parfümü almak isteyen kadınlar haberimiz sizin için!

CİLT TİPİNE GÖRE PARFÜM SEÇİMİ

Yağlı cilde sahip olan kadınlar daha baskın ve kalıcı olan kokuları seçmelilerdir.  Yağlı ciltlerde kokular kalıcı olacaktır.

Kuru cilde sahip olan kadınlar kalıcılığı yüksek kokular tercih etmelidir. Sürekli olarak cildinizi nemlendireceğiniz için parfümü de devamlı yenilemeniz gerekecektir. Bu yüzden kalıcılığı yüksek parfümler seçmeniz gerekir.

Esmer olan kadınlar gül kokularını diğer kokulara oranla daha çok tercih etmelidir. Gül kokusu esmer cilt ile uyum gösterir.

Sarışın kadınlar vanilyalı ya da çiçek özlü parfümleri seçebilirler.

Kumral olan kadınlar daha çok baharat kokularını seçmeleri gerekir. Baharatlı olan parfümler ayıca kış için ideal bir seçimdir.

Kızıl olan kadınlar daha yumuşak kokuları tercih etmeleri gerekir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal