Parfüm Nasıl Kullanılır? Nerelere Sürülür?

Parfüm merakı birçok kişide vardır. Parfüm sadece bir koku değil aynı zamanda karşı tarafa bırakılan bir izlenimdir. Parfüm seçimi kişilerin zevkleri hakkında bilgi verir. Peki parfüm nasıl kullanılır? Nerelere sıkılır?

31.01.2019-10:24 - (Son Güncelleme: 31.01.2019-10:20) Parfüm Nasıl Kullanılır? Nerelere Sürülür?

Parfüm merakı birçok kişide vardır. Parfüm sadece bir koku değil aynı zamanda karşı tarafa bırakılan bir izlenimdir. Parfüm seçimi kişilerin zevkleri hakkında bilgi verir. Peki parfüm nasıl kullanılır? Nerelere sıkılır? İşte yanıtlar...

Parfüm Nasıl Kullanılır?
Gündüz ofiste gece bir davette hatta sporda koku sürmeyi ihmal etmiyoruz. Peki ama her ortamda aynı parfümü mü kullanmalıyız? Uzmanlar ve stilistler farklı parfüm çeşitlerini farklı konseptler için önermekteler. Oldukça yalın birkaç öneriye kulak vermek gerekiyor. İş yerinde, bulunduğunuz ofiste kuvvetli kokulardan kaçınmanız daha iyi olacaktır. Örneğin hafif çiçek, meyve ve sabunsu kokular bu ortamla uyumlu olacaktır. Gece bir davette ya da çıkılan bir yemekte tercih edebileceğimiz bir koku skalası daha geniş.

Parfüm Nerelere Sürülmeli?
Kalıcı bir koku için bir başka önemli nokta da kokuyu vücudunuzun neresine sürdüğünüzdür. Örneğin erkeklerde boyun bölgesi ve omuzlar öncelikli olmakla beraber bilekler ve göğüs kısmı da önerilir. Kadınlarda ise kulağın arka kısmı, boyun ve göğüs bölgesi kalıcı bir koku için en uygun bölgelerdir.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal