Parfüm Kullanırken Yapılan 5 Hata

Parfüm kullanırken farkında olmadan bazı hatalar yapıyor olabilirsiniz.

15.01.2019-13:50 - (Son Güncelleme: 15.01.2019-13:47) Parfüm Kullanırken Yapılan 5 Hata

Parfüm kullanırken farkında olmadan bazı hatalar yapıyor olabilirsiniz. İşte parfüm kullanırken yapılan 5 hata:

OVALAMAK: Sıktığınız parfümü daha kalıcı yapmak düşüncesiyle ovmanız bu oldukça yanlış hareket. Pafümü ovaladığınızda yapısı bozuluyor tazeliği gittikçe azalıyor. Bu nedenle parfümü sadece sıkın ve ovalamayın.

SAKLAMA ALANI: Güneşe direkt olarak maruz kalan ya da çok nemli bir yerde duran parfümlerin yapısı hızlıca bozulur ve kokuları değişir. Bu sebeple parfümleri kutularında ya da ışık almayan ve serin bir yer saklamaya çalışın.

KÜÇÜK AMBALAJLAR: Boşalan şişeye giren oksijen parfümünüzün formülünü bozar. Bu yüzden parfümünüzü küçük şişelerde almanız daha iyidir.

PARFÜMÜ SIKTIĞINIZ BÖLGE: Parfüm kuru ciltte daha az kalıcıdır. Cildinizi nemlendirirken bir de kokuyu tüm vücudunuza uygulamanıza gerek yok. Parfümünüzü kıyafetlerin altına sıkmayın, bilekler ve boyun gibi açıkta kalan nabız noktalarınıza uygulayın.

SENTETİK: Frezya, leylak gibi bazı popüler parfüm özleri doğal şekillerde elde edilemeyip ancak sentetik moleküller yoluyla meydana gelebiliyor. Doğal parfümlerin koku seçenekleri kısıtlı olduğundan her türlü sağlık testinden onay almış bir parfüm kullanabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal