Parfüm Kullananların Kesinlikle Bilmesi Gereken Uygulama Yöntemleri!

Uzmanlar doğru parfüm kullanımı için neler yapılması gerektiğini sizler için açıkladı. İşte parfüm kullanımı hakkında bilmeniz gereken bilgiler…

06.02.2018-09:45 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-09:40) Parfüm Kullananların Kesinlikle Bilmesi Gereken Uygulama Yöntemleri!

Hem kadınlar hemde erkekler için güzel kokmak oldukça önemlidir. İlk önce hijyen ardından insana klas bir hava sunar. Özellikle kadınlar parfümü bir çok bölgemize sıkmak isteriz, ve maalesef biraz abartır. Sizin için uzmanlardan parfüm uygulama yöntemlerini hazırladık…

Temiz tene uygulayın: Parfümün güzel kokması için kullanılan bölgenin temiz olması lazım.

Güzel kokmak için parfümü doğru yere sıkın: Parfümün kalıcılığını yükseltmek ve uzun süre güzel kokmak için bedeninizdeki doğru yerleri bulmak lazım. Nabzın attığı yerler parfümün kalıcılığını ve güzel kokuyu destekleyen en iyi bölgedir. Bilekler, boyun, göğüs arası, kulak arkası ve diz araları daha sıcak ve nemli bölgeler olduğu için parfüm bu yerlerde kullanılmalı.

Doğru parfüm seçerken cilt tipinize dikkat edin: Doğru parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur da cilt tipi. Cilt tipi parfümün kalıcılığını oldukça etkileyen etkenlerdendir.

Her beğendiğiniz koku size yakışmaz: Doğru parfüm tercih ederken en önemli nokta kokuyu beğenmeniz değil bedeninizde nasıl koktuğudur.

Üçten daha fazla koku denemeyin: Kendi parfümünüzü seçerken ilk önce bileğinizi iç tarafına bir parça sıkın ve üstünden 10 dakika geçmesi için bekleyin. Bu şekilde en fazla 3 koku deneyin.

Parfümlerinizi buzdolabında saklayın: Parfümlerin saklanma şekilleri ömürlerini uzatıyor. Parfümleri karanlık, kapalı ve serin ortamlarda saklamak en iyi yöntemler arasında. Kapağı kapalı olarak buzdolabında saklanan parfümlerin ömrü uzuyor.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal