Para Harcamaya Gerek Yok! 1 Dakikada Evdeki Çelikleri Parlatma Yöntemleri

Evdeki tüm çelikleri toplayıp parlatmaya vermek yerine evde maliyetsiz bir şekilde çelik eşylarınızı parlatabilirsiniz. Üstelik sadece 1 dakika içinde.

07.08.2019-12:03 - (Son Güncelleme: 07.08.2019-12:00) Para Harcamaya Gerek Yok! 1 Dakikada Evdeki Çelikleri Parlatma Yöntemleri

Kolay bir şekilde çeliklerinizi parlatmak ister misiniz? Çelik tencereleri, çaydanlığı ve daha neler neleri? O zaman sizi yazımızı okumaya davet ediyoruz.

LİMON TUZU İLE ÇELİĞİ TEMİZLEME

İlk olarak kireç ve sararmalar için kullanılacak yöntemi paylaşmak istiyorum. Method oldukça basit bir tatlı kaşığı limon tuzu koyarak üstünü su ile doldurun.
Kaplarınızı bu biçimde kaynatın. İçlerindeki sararma ve kirecin yok olup kalmadığını göreceksiniz. Hem de doğal olduğu için sağlığınıza hiç bir zararı dokunmayacaktır.

SİRKE VE KARBONATLA ÇELİĞİ TEMİZLEME

Dış kısımlarındaki parlaklığın geri gelmesi amacıyla uyguladığınız mazeme sirke ve karbonat. Sirke ve biraz karbonatı karıştırın bu karışımı çelik kaplarınızın dış kısımlarını ovun çeliklerin tertemiz yaptığını göreceksiniz. Hem bu biçimde yaptığınızda parlaklığını daha uzun zaman muhafaza edecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal