Panço Mont Modelleri

Panço mont modelleri; kolsuz, dökümlü ve uzun montlardır. Dökümlü kumaşlar kolu kapatır ve aşağı doğru açılan modelleri bohem bir stil yaratır. İşte, panço mont modelleri...

13.07.2020-10:56 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-10:55) Panço Mont Modelleri

Sonbahar ve kış sezonunda kullanabileceğiniz oldukça rahat kıyafetlerdir. 2015 yılının modası olan panço montlarla nasıl modern bir görünüm kazanabileceğinizi biliyor musunuz? Bu rahat parçalardan vazgeçmek istemeyenler için nelere dikkat edeceğini anlattık.

Kışın Panço Nasıl Giyilir?

Panço kombini oldukça zarif görünmenizi sağlayacaktır. Genelde dökümlü olan bu modeller geçtiğimiz kış beli kuşaklı modeller olarak kullanılmıştı. Kol detayları hareketli olan bu modeller zayıf kadınların seçimi olabilir. İnce belinizi ortaya çıkarırken daha hacimli görüneceğiniz bu parçalarla modern kombinler yapabilirsiniz.

Kışın panço mont kullanacaksanız seçiminiz desenli modellerden yana olabilir. Sade pançolar, diğer parçalarla uyum sağlasa da sönük kalacağı için bu modelleri ön plana çıkarmalısınız. Kırmızı renkli, ekoseli, motifli modelleri seçebilirsiniz. Pançoların belinde mutlaka kemer ya da kuşak kullanmalısınız. Daha modern görünmenizi sağlayacak kemer seçimleriniz büyük tokalı kemerler olabilir.

Kombini tamamlamak için seçeceğiniz diğer parçaları hareketli kullanmayın. Bacakları saran kot pantolon, balıkçı formda üst parçalar tercih edebilirsiniz. Panço, kolları örtse de bilekleriniz açık kalacağı için kullandığınız parçaların kolunu göstermemeye özen göstermelisiniz. Kısa kol formunda balıkçı yaka bluzlar kombini tamamlamak için doğru seçimler olacaktır. Pançolarla tercih edeceğiniz ayakkabılar yüksek topuklu olmamalı. Yüksek topukla yapılan kombinler 5 yıl öncesini anımsatacağı için sezonun trend kısa topuklu ayakkabılarını seçebilirsiniz.

Panço mont modelleri fazla kilolarınızı kapatmak için harika seçimler olacaktır. Zayıf görünmek için düz, siyah bir panço satın alabilirsiniz. Kombin yaparken tüm parçaları siyah seçmeyin. Pantolon seçiminiz mavi jeans olabilir. Panço içinde beyaz kullanabilir ve ince topuklu ayakkabılar kullanabilirsiniz. Böylece hem modern hem de zayıf bir görünüm kazanabilirsiniz.

Panço Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Panço şıklığı yakalamak için öncelikle modern görünümlü mont almalısınız. Alacağınız mont renkli ve desenli olabilir. Hareketli olan bu modelleri tamamlamak için kapalı formda botlar kullanabilirsiniz. Streç, ince topuklu botlar doğru bir seçim olacaktır. Şık görünmek için kesinlikle aksesuar kullanmalısınız. Bilekleriniz açıkta kalacağı için farklı bilekleri birleştirebilirsiniz. Sallantılı küpeler de tam bu kombine göre. Şık görünmek için panço altında deri pantolon kullanabilirsiniz.

Kumaş pantolonlar bu parçalara yakışmayacağı için sezonun trend deri pantolonları tercih etmelisiniz.

Panço ile Nasıl Çanta Kullanılmalı?

Panço mont modelleri hareketli tasarımlar olduğu için seçeceğiniz çantalar gösterişli olmalıdır. Eğer günlük hayatta panço kullanacaksanız çanta seçiminiz büyük el çantaları olabilir. Davul çantalar da bu modellere en yakışan parçalar arasında. Yuvarlak formda olan bu çantaları omuzda taşıyabilir ya da elinize alabilirsiniz. Şık bir kombin yaptıysanız büyük el çantaları kullanmalısınız. Mini çantalar bu tasarımların yanında sönük kalacağı için seçeceğiniz çanta hem gösterişli hem de büyük olmalıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal