Orta Yaş Abiye Elbise Modelleri

Orta yaş abiye elbise modelleri tercihi yaparken doğru renkleri doğru kesimleri kullanmak oldukça önemli. Bu modeller arasında yaşınızı olduğundan daha büyük gösteren kesimler karşınıza çıkacağı için hayal ettiğiniz görünüme kavuşamayabilirsiniz. İşte, orta yaş abiye elbise modelleri...

13.07.2020-11:26 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-11:24) Orta Yaş Abiye Elbise Modelleri

Orta yaş abiye modellerinin nasıl doğru seçileceğini biliyor musunuz? Haberimizde öğrenmek isteyeceğiniz tüm bilgileri bulabilirsiniz.

Orta Yaş Abiye Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Abiye seçimi yaparken öncelikle vücudunuzu tanımalı ve orantılı görünüm elde edeceğiniz modelleri bulmalısınız. Kilolu kadınların tercihi uzun abiyelerden yana olmalı. Orta yaş için midi boy etek ve ceket gibi ikili modeller olduğunuzdan daha hacimli görünmenize sebep olacaktır. Bu yüzden tercih yaparken uzun ve koyu renkleri seçmelisiniz. Etek modelinde tül kullanılmamasına dikkat etmeniz gerekiyor. Saten düz kesimler tam size göre.

Zayıf kadınların tercihleri midi boy abiyelerden yana olabilir. Dantel motifli veya taş işlemli modelleri rahatlıkla seçebilirsiniz. Abiye renklerini seçerken olduğunuzdan daha yaşlı gösterecek renklerden uzak durmanız gerekiyor. Zümrüt yeşili, bordo, mavi renkler yaşınıza uygun ve trend renklerdir. Etek kesimi hareketli ve tüllü modelleri tercih etmeyin. Düz etekler yaşınıza en uygun kesimlerdir.

En Trend Abiye Modelleri Neler?

Orta yaş abiye elbise modelleri arasında en trend parçalar dantel işlemelerin kullanıldığı modeller. Son zamanlarda ön plana çıkan saten elbiseler oldukça revaçta. Uzun etekli, dantelli, saten abiyeleri tercih ederek oldukça modern bir görünüm kazanabilirsiniz. Kısa modellerde ise midi boy kalem etek takımlar hala popülerliğini koruyor.

Tesettür abiye kullanmak istiyorsanız pantolon üzerinde kullanabileceğiniz abiye tunik modellerine bakabilirsiniz. Pudra pembesi ve haki yeşili sezonun en popüler renkleri arasında. Geniş paçalı pantolonlarla oldukça şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Uzun abiye modelleri arasında ise zümrüt yeşili ön plana çıkıyor. Astar üzerinde kullanılan ince tül detayı ve kuyruklu modellerle oldukça modern bir görünüm elde edebilirsiniz.

Orta Yaş Abiye Kombini Nasıl Yapılır?

Gösterişli aksesuarları en iyi orta yaşlı kadınların taşıdığını söyleyebiliriz. Abiye kombini yaparken mutlaka aksesuar kullanmalısınız. Zümrüt, inci ve altın kolye oldukça hoş seçimler olacaktır. Takılarınızı gösterişli seçebileceğiniz gibi ayakkabı ve çanta seçimleriniz de şık tasarımlardan yana olmalı. Orta yaş abiye kesimleri genellikle sade olduğu için şıklığınızı kombin parçalarında konuşturabilirsiniz.

Ayakkabı trendleri arasında kalın topuklu ve taşlı modeller yer alıyor. Bu ayakkabılarla boyunuzu orantılı gösterebilir ve rahat hareket edebilirsiniz. Bilekten bağcıklı ve bantlı ayakkabılarsa size göre değil. Boyunuzu daha uzun göstermek için platform ayakkabılar kullanabilirsiniz. Çantanızı mini el çantası olarak belirleyebilir ve taşlı modelleri tercih edebilirsiniz.

Orta Yaşa En Uygun Abiye Rengi Nedir?

Orta yaş abiye elbise modelleri seçimi yaparken en çok dikkat etmeniz gereken detay renklerdir. Bu sezonun en trend renkleri yeşil, pudra pembesi, bej ve açık kahve tonları. Bu renkleri tercih ederek yaşınıza uygun bir seçim yaparken trendleri de yakalamış olacaksınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal