Örgü Kazak Modelleri

Örgülü kazak modelleri yünden yapılan hareketli kazaklardır. Modası geçmeyen parçalardan biri olan bu kazakları sonbahar kış sezonunda görmeye devam edeceğiz. İşte, örgü kazak modelleri...

13.07.2020-11:00 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-10:59) Örgü Kazak Modelleri

Ufak dokunuşlar yapılan bu kazak modelleriyle hem günlük hem de şık kombinler yapabilirsiniz. Örgülü kazaklar ve kombin önerilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Örgü Kazak Nasıl Giyilmeli?

Örgülü kazaklar her kadının dolabında yer verdiği sevilen parçalardan biri. Bu kazaklarla kombin yaparken kilolu ya da zayıf görünmemek için dikkat etmemeniz gereken detaylar vardır. Renkli ve hareketli olan bu kazaklar kalın göstereceği içinde kullandığımız parçaları doğru belirlememiz gerekiyor.

Örgülü kazakların V yaka, ajurlu, dantelli gibi farklı modelleri vardır. Renk seçenekleri de çeşitli olan kazaklar içinden en doğru seçimi yapmak için bedenimizi tanımamız gerekiyor. Bu kazaklar beli sarmayan, pantolon içine sıkıştırarak dökümlü bir görünüm vereceğimiz tasarımlara sahip olduğu için belimizi kalın gösterebilir. Bu nedenle kilolu kadınların renk seçimi siyahtan yana olmalıdır. Zayıf kadınlarsa trend görünmek için beyaz kazakları tercih edebilir.

Belinizi ön plana çıkarmak için mini kazak modellerini seçebilirsiniz. Bu kazakların içinde kullanacağınız parçalar, kazak rengiyle aynı renk olmalıdır. Ten renginiz ortaya çıkacağı için içinde farklı bir renk kullanmanız kazakların sönük kalmasına sebep olur. Beli kapatan kazakları pantolonların içine sıkıştırmanız gerekiyor. Sadece ön kısmını ya da yan kısmını pantolon içinde kalanını ise serbest bırakarak giyebilirsiniz.

Omuz dekolteli örgü kazakların içine kalın askılı parçalar giymeniz kazakların şık görünümünün önüne geçecektir. Bu nedenle ip askılı veya straplez parçalarla giymeniz gerekiyor. Kazaklarla kombin yapacağınız etek ya da pantolonların yüksek bel olmasına da dikkat etmelisiniz. Örgü kazak modelleri bu yıl ince ve zarif tasarımlarla karşımıza çıktığı için kemer seçimleriniz de zarif modellerden yana olmalı.

Ajurlu Kazak Trendi Devam Ediyor mu?

Örgü kazak modelleri arasında en sevilen tasarımlar ajurlu kazak modelleri. Bu kazaklar teni gösteren dekolteli modellerdir. Omuz dekolteli, V yaka, straplez gibi farklı modelleri yeni sezonun popüler kıyafetleri arasında. Geçtiğimiz kış oldukça sevilen kazakları bu kış da kullanmaya devam edeceğiz.

2020 kışında siyah kazaklar daha çok kullanılıyordu. Bu yıl siyahın yerini beyaz kazaklar alıyor ve ufak dokunuşlarla bu kazaklar oldukça şık bir görünüm kazanıyor. Ekru, bej, sarı ve yeşil renkler ön planda. Kısa kollu ajurlu kazaklar sezonun en modern görünümüne sahip modelleri.

Örgülü Kazak Modelleri Nasıl Kombin Yapılır?

Örgü kazak modelleri kış kombini yapmak için kolaylıkla tercih edebileceğiniz kazaklardır. Şık görünen bu kazakları jeans ve büstiyer kullanarak kombinleyebilirsiniz. Teni gösterdiği için kazakların içinde büstiyer kullanmanız gerekiyor. Düz beyaz, ip askılı büstiyerleri beyaz kazaklarla tamamlayabilirsiniz. Siyah modellerle kombin yapmak için dantelli büstiyerler doğru seçimler olacaktır. Hem spor hem topuklu ayakkabılarla kombin yapabilirsiniz. Mini el çantası ve halka küpe modern bir görünüm kazanmanızı sağlayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal