Örgü Bere Modelleri

Örgü bere modelleri; yünden yapılan ve kafayı tamamen kapatan şapka modelleridir. İşte, örgü bere modelleri...

13.07.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-11:08) Örgü Bere Modelleri

2020 kış sezonunun sokak modasında hem kadın hem erkekler tarafından tercih edilen bu şapkaları 2021 kışında da kullanmaya devam edeceğiz. Peki, yeni sezonda bu şapkalar nasıl kullanılmalı? Şapka seçimine göre nasıl makyaj yapmalıyız? Merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz.

Örgü Bere Trendi Devam Ediyor mu?

Örgü bereler her kış kullanabileceğiniz zamana yenik düşmeyen modellerdir. El örgüsü modelleri evde yapabilir ya da reyonlarda birçok örgü bere modeli bulabilirsiniz. Sezonun trend modelleri arasında ponponlu örgü bere ve ressam örgü bereler yer alıyor. Ressam örgü bereler alnı kapatan ve hafif eğimli kullanılan modellerdir. Kadınlara çok yakışan bu modeller kışın en güzel aksesuarlarından biri. Örgü bere trendini yakalamak için iki farklı tasarıma bakabilirsiniz.
Bu sezonun bere modası renklerden oluşuyor. Canlı renkleri 2020 kış sezonunda görmeye başlamıştık. 2021 kış modasında da renkler kullanılmaya devam ediyor. Kırmızı, pudra, mor renklerde bereleri her reyonda bulabilirsiniz. Berelerde kullanılan simli yünler ayrı bir hava katıyor ve daha modern görünmesini sağlıyor. Ressam örgü bere modellerinde kullanılan canlı renkler, alnı kapatacağı için gözlerinizi ön plana çıkaracaktır. Modern bir görünüm elde etmek için göz rengine uygun bereler seçebilirsiniz.

Örgü Bere Nasıl Kullanılmalı?

Örgü bere modelleri bu kış renkli tasarımlara sahip. Eğer bere örmek istiyorsanız yün seçimlerinizi kırmızı ve pembe gibi renklerden yapabilirsiniz. Satın almak için bakacağınız reyonlarda da bu renkleri görecek gibiyiz. Geçtiğimiz kıştan beri kullanılan motifli bereler de hala popülerliğini korumaya devam ediyor. Alışık olmadığımız renklerde karşımıza çıktığı için bu berelerle kombin yaparken dikkatli olmamız gerekiyor.

Eğer renkli bere kullandığınız için sade renkler seçmeniz gerektiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kış boyu renk renk takımlar göreceğimiz için siz de kombinlerinizi renkli yapmalısınız. Kırmızı kaban ve kırmızı bere takımı sezonun hit kombinlerinden biri olacak. Klasik giyimi seviyorsanız ressam bere kullanabilirsiniz. Spor görünmek için ponponlu bereler tam size göre. İster motifli ister sade bereleri seçebilir ve uyumlu renklerle kombin yapabilirsiniz.

Örgü Bere Rengine Göre Makyaj Nasıl Yapılır?

Bu yılın örgü bere modası renkli ve motifli ressam bereler. Trend görünmek için beyaz, kırmızı, sarı gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Beyaz tenli kadınlar için en güzel seçimlerden biri kırmızı bereler olacaktır. Bereler yüzünüzü ön plana çıkaracağı için makyajınızı koyu renklerle tamamlayabilirsiniz. Kış sezonunun en güzel yanlarından biri de istediğiniz her tonu kullanabileceğimiz makyajlar yapmak.

Örgü bere modelleri alnı kapatıyor ve gözleri ön plana çıkarıyor. Makyaj teknikleri uygularken gözlerinizi büyük gösterecek işlemler yapabilirsiniz. Çekik eyeliner uygulayabilir ve kirpiklerinize hacim vererek büyük görünmesini sağlayabilirsiniz. Toprak tonlarında allık ve kırmızı ruj kullanabilirsiniz. Eğer dudaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız sadece kirpiklerinizi kıvırabilir, pürüzsüz bir ten makyajı yapabilir ve bordo ruj sürebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal