Olumsuz Enerjiyi Temizlemek İçin 3 Basamak

Günlük hayatın stresi ve endişesi ile mücadele ederken hep olumsuz şeylerle karşılaşıyor ve haliyle olumsuz kalıyoruz. Ancak mutlu bir hayat olumlu düşünce ile olur bu nedenle hayatımızdaki olumsuz enerjiyi aşama aşama temizlememiz gerekiyor.

15.07.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 15.07.2019-17:19) Olumsuz Enerjiyi Temizlemek İçin 3 Basamak

Olumsuz gitmeden yerine olumlu bir enerji gelemez ve biz istemedikçe olumsuz hayatımızda yer edinemez. Peki, olumsuz enerjiyi nasıl kovarız? İşte, aşama aşama olumsuz enerjiyi kovma yolları...


SORUMLULUĞU KABUL EDİN

"Eğer başınıza gelen her kötü şeyin sorumluluğunu başkasına yüklerseniz, çok üzülürsünüz. Her şeyin sizin içinizden yeşerdiğini kabul eder ve bilirseniz mutluluğu ve huzuru bulacaksınız" diyen Dalai Lama'yı dinleyin.


OLUMLU DÜŞÜNÜN

Olumsuz düşünceleri yok edin ve onların yerine olumlularını yerleştirin. Hiçbir şey yolunda gitmeyecek yerine her şey yolunda gidecek fikri ve dünyaya o gözlerle bakmak, vakit ve emek isteyen bir süreçtir. Kendinizi olumsuz düşünürken ya da konuşurken bulduğunuzda tonunuzu hemen farklılaştırıp olumlu düşünmeyi deneyin.


GEÇMİŞ SAPLANTILARA SON VERİN

Enerjinizi temizleyip hayatınıza ışık ve sevgi koymak için olumsuza takılıp durmak yerine olumluyu düşünün. Geçmiş saplantılarınızdan kurtulup kendi dilediğiniz bir gerçeği hayalinizde kurun. Kimse olumsuz fikirlerin hayatına sızmasını istemez ama bunlara fark etmeden kabul eder. Geçmişteki saplantılarınız ve takıntılarınızdan kurtulursanız geleceğin sert bir kaya olduğunu hayal etmek yerine olaylar üzerinde tahmin ettiğinizden daha fazla kontrolünüz olduğunu fark edeceksiniz.


Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağıya kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal