Oje Sürmenin En Önemli İki Adımı?

Kadınların bakımlarında en önemli sıralara koyduğu bir durumda şüphesiz ojedir. Peki Parmaklarınızı olduğundan daha güzel gösteren bu bakım nasıl gerçekleşmeli?

18.11.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 18.11.2019-11:07)

Kadınlar alemine yakışan ojenin daha güzel daha pratik kullanımı için süzlere ojenin püf noktalarını veriyoruz. Artık "Nasıl taşırmadan oje sürerim?" diye sorun yapmanıza luzum kalmadı. Haberimizin detaylarına göz atmalısınız.

OJE SÜRMENİN PÜF NOKTALARI

1. Adım: Tırnaklarını hazırlayın, Ojenin tırnaklarında muazzam görünmesini arzuluyorsanız öncelikle tırnaklarının üst kısmını süngerli törpülerle törpülemelisin. Bu seyede hem oje bazı hem de ojeniz tırnağında çok daha pürüzsüz görünecek. Tırnaklarının uçlarını da metal törpü ile törpüleyebilir tarzına göre küt veya sivri şekil verebilirsiniz. 

2. Adım: Mutlaka baz kullan, Oje bazı kullanmak ojenin tırnaklarında daha uzun süre kalmasına yardımcı olacak. Tırnak bazlarının içindeki küçük silikon parçaları oje ile tırnağın arasında koruyucu görev üstlenmektedir. Böylece ojelerin tırnağında uzun süre kalsa bile ojeni çıkardıktan sonra tırnakların sararmadan kusursuz görünecektir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal