Oğlak Burcunun Taşı

Zodyak’ın ciddi çocukları Oğlak burçları, aynı zamanda soğukkanlılıklarıyla ve takdir edilecek disiplinleriyle bilinir. Oğlak burcu, Zodyak’ın onuncu burcudur. 22 Aralık ve 19 Ocak tarihleri arasında doğanlar Oğlak burcudur.

29.07.2020-11:37 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-11:36) Oğlak Burcunun Taşı

Oğlak burcunun taşı hakkında bilgi vermeden önce, Oğlak burcu nasıl bir burçtur biraz bilgi sahibi olalım.

Oğlak burcunun elementi toprak, gezegeni Satürn, niteliği ise öncüdür. Oğlak burçları vücutta dişleri, kemikleri ve cildi temsil eder. Günü Cumartesi, rengi ise siyah ve kahverengidir.

Peki, Oğlak burcunun özellikleri neler? Oğlak burcu hangi burçlarla iyi anlaşıyor? Oğlak burcunun taşı hangisi?

Oğlak Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Oğlak burçları, ciddi ve çoğu zaman mesafeli burçlardır. Soğukkanlı bir yapıya sahiptirler. Aynı zamanda organizasyon yetenekleri ve disiplin eğilimleri vardır. Çoğunlukla işlerine odaklanmış durumdadırlar. Dayanıklı ve azimlidirler.

Soğuk ve mesafeli görünümlerinin altında sevgi doludurlar. İlgiyi severler. Aynı zamanda maddiyata düşkündür. Para kazanmak için mücadele eder. Aynı zamanda biraz muhafazakar bir yapıları da vardır, geleneklerine düşkündürler.

Aynı zamanda sorumluluk sahibi bir burçtur Oğlak burcu. Ailesine düşkün ve yanındakine sadıktır. Aynı zamanda dürüst ve korkusuzdurlar.

Oğlak burcu kadını, tek başına hareket etmekten hoşlanır. Ancak ailesine de düşkündür. Kendi hayatı için koyduğu belli kurallar vardır. Azimle bu kuralları uygular, disiplinlidir. Görev bilinci gelişmiştir. Oğlak erkeği ise güvenilir ve dakiktir. Disiplin ve düzen bağımlısıdır.

Oğlak Burcunun Diğer Burçlarla Arası Nasıl?

Oğlak burçlarının en iyi anlaştığı üç burç, Balık, Boğa ve Başak’tır. Bu burçlar arasındaki uyum, birbirlerinin eksiklerini tamamlama noktasındadır.

Oğlak burcunun anlaşamadığı burçlar ise Koç, Aslan ve Yay burçlarıdır. Müsrif Koç burcu ile tutumlu Oğlak burcu taban tabana zıttır. Uçarı Yay burcu için Oğlak fazla soğuk ve katıdır.

Oğlak Burcunun Olumsuz Yanları Neler?

Oğlak burcunun olumsuz yanları, katı ve soğuk olmalarıdır. Düzen merakı bir süre sonra çığırından çıkabilir. Ayrıca cimridirler. Zor bağışlarlar, kötümser ve maddiyatçıdırlar. Aynı zamanda çoğu zaman sıkıcı olabilirler. Umutsuz olmaya eğilimleri vardır. Dediğim dedik bir tavırları vardır.

Oğlak Burcunun Taşı Hangisidir?

Gelelim, Oğlak burcunun taşı nedir onu öğrenmeye. Oğlak burcunun taşı: Jasper taşıdır. Bağlılığı sembolize eder. Aynı zamanda sabır taşı olarak da bilinir. Jasper, aynı zamanda Oğlak burcunun simgesidir de. Oğlak burcunun sevgisini ve kararlılığını güçlendirir. Jasper taşı, opak ve volkanik bir yapıya sahiptir.

Oğlak burcunun taşı dediğimiz zaman anacağımız iki taş daha var. Bunlar Lal taşı ve Malahit’tir. Lal taşının rengi, Oğlak burcunun rengidir. Bu taş sayesinde Oğlak burçları daha pozitif bir insana dönüşür. Malahit taşında ise Oğlakların iç bunalımlarının devası gizlidir.

Oğlak burcu için faydalı olabilecek diğer taşlar, Ametist, akik, Florit, Mercan, Kaplangözü, Azurit, Oniks, Turkuaz ve Safir’dir. Bu taşlar sayesinde, Oğlak burçları daha eğlenceli bir hayat yaşayabilir.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal