Oğlak burcu hangi ay, özellikleri neler? Oğlak burcu kadını ve erkeği hakkında bilinmesi gerekenler

Oğlak burcunun özelliklerini sizin için mercek altına aldık. Dürüstlüğü ve sadakati ile ön plana çıkan oğlak burcunun genel özellikleri nelerdir? Oğlak burcunun aşk hayatı nasıldır? İşte detaylar...

29.03.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-17:36) Oğlak burcu hangi ay, özellikleri neler? Oğlak burcu kadını ve erkeği hakkında bilinmesi gerekenler

Oğlak burcunu cinsiyete göre değerlendirdiğimizde oğlak burcu kadınları için sevecen, işine ve eşine bağlı, sevdikleri için elinden geleni yapan kişiler diyebiliriz. Oğlak burcu erkekleri ise dürüstlüğü ile ön plana çıkan fakat paraya da oldukça önem veren kişilerdir.

Tarihleri: 22 Aralık – 19 Ocak

Yönetici Gezegeni: Satürn

Elementi: Toprak, Öncü

Oğlak burcunun genel özellikleri arasında en önemlisi itaatkâr ve dürüst olmasıdır. Oğlak burçları için örf ve adetlere bağlılık, bu bağlılığı sürekli hale getirmek oldukça önemlidir.

Kişiliğinde otoriterliği ile öne çıkan oğlak burcu; otorite sağlamaya ve otoriteye uymaya da oldukça pozitiftir. Toplumsal yaşamda uyumlu kişiler genelde oğlak burcudur.

Oğlak burcunun maddiyata olan eğilimini de belirtmek gerekir. Hayatının merkezine işini koyarak kendini para kazanmaya adar. Eğer işi yolunda gitmiyorsa, maddi sıkıntıları varsa, ne gönül işlerine vakit ayırabilir ne de sosyalleşme isteği olur. İşle yatıp işle kalkar. Durumunu düzeltene kadar da çabalar. Onun çalışmak için yaratıldığını söylesek pek yalan olmaz. Çünkü kendini ve çevresindekileri garantiye almak ister.

Oğlak burcu kadınının özellikleri nelerdir?

- Oğlak burcu kadını hırslı, neşeli, evcimen, çalışkan ve dürüst yapısıyla dikkat çeker.

- Güçlü olmayı sever ve bunun için elinden gelen çabayı gösterir. Bilgi ve kültür zenginliği de onun için önemlidir.

- Oğlak burcu kadını oldukça mantıklı ve gerçekçidir. Böylece olaylar karşısında daha çabuk karar geliştirebilmektedir.

- Hayal kırıklığı yaşadığı zaman ruhsal sorun yaşama ihtimali vardır. Çünkü içine kapanık biridir. Tutumlu bir yapıları vardır. Sevdiği zaman sadece eşine değil, arkadaşına, dostuna herkese koruyucu davranır. Sevildiğini hissettiği zaman ise ondan mutlusu yoktur.

Oğlak burcu kadınının özellikleri nelerdir?

Oğlak burcu erkeğinin özellikleri nelerdir?

- Oğlak burcu erkeği içine kapanık bir tip olarak bilinir. Kendini güvende hissettiği zaman tam tersi bir durumla karşı karşıya kalır.

- Oğlak burcu erkeğinin mutlu ve sevecen halleri her yerde göze çarparken kendisiyle ilgili özel sırları asla paylaşmaz. Oğlak erkeğinin en yakınından bile sakladığı kendi dünyasında yaşadığı haller ortaya çıkabilir.

- Oğlak burcu erkeği birlikte olduğu herkese değer ve önem verir. Önem vermediği biriyle bir beraberlik yaşaması zaten mümkün değildir.

- Oğlak burcu erkeği yaşamının merkezine iş hayatını dâhil ettiği için evlenmeyi hemen düşünmez.

Oğlak burcunun aşk hayatı hakkında merak edilenler...

Oğlak burcunun ilgisini ve kalbini kazanmak hiç kolay değildir ancak bir kez duvarlarını kaldırırlarsa kalpleri yumuşayacaktır ve hayatları boyunca sadık kalırlar.

Diğer burçlarla olan ilişkileri, zor karakterleri yüzünden karmaşık ve zor olabilir ama sundukları derin duygular partnerlerinin emekleri için bir ödül olacaktır. Duyarlılıklarını sözcüklerden ziyade eylemleriyle gösterirler ve size sorunlarından bahsedebilecek kadar açık olabilmeleri için çoğunlukla yıllara ihtiyaçları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal