Oğlak Burcunun Özellikleri Kadın

Oğlak burcu, vefalı, inadıyla meşhur, iyi niyetli bir insandır. Onun yufka misali yumuşacık bir kalbi olsa da, bunu kimseye göstermek istemez. Çünkü, sürekli güçlü görünmeye çalışır. Aslında, kırılmaktan çok korkar.

29.07.2020-11:25 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-11:23) Oğlak Burcunun Özellikleri Kadın

Oğlak’ı görenler taş kalpli, acımasız, katı şeklinde itham etseler de; o, yakınlarına karşı çok koruyucudur. Ailesi, arkadaşları, dostları onun için maneviyat taşırlar ve değerlidirler.

Oğlak burcunun özellikleri kadın için düşünüldüğünde, sabit, sadelikten hoşlanan, kimi kez sivri dilli bir kişi karşınıza çıkar. Kaç yaşında olursa olsun, bu burcun kadınları daima olgun davranışlar sergilerler.

Oğlak Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir?

Oğlak burcu garanticidir. Bir ilişkiye, bir ortama, bir değere yatırım yaptıysa, onun geri dönüşünü mutlaka düşünür. Özellikle, maddi birikim yapmak için çok uğraşsa da; Boğa denli para düşkünü değildir. Hayatta daha önemli değerler olduğunu savunur. Kıyıda köşede bir birikim yaratır. Bilhassa, erkekleri evlilik düşündükleri için, ev almaya, eşlerini ve çocukları mağdur etmemeye özen gösterirler. Oğlak erkeğinden çok vicdanlı ve nitelikli bir baba olur.

Sadakatin burcudur. Oğlak burcunun özellikleri kadın için de, erkek için de düşünüldüğünde, ikisinin de manevi değerlere, aileye, aşka, evliliğe saygı duydukları görülür. Günübirlik insanlar, bilmedikleri yerler, sonunu tasarlayamadıkları hikâyeler onlara rahatsız edici gelir. Evcimendirler. Dışarı çıkmayı, insan içine karışmayı mecbur kalmadıkça pek tercih etmezler.

Oğlak Burcu Kadınının Genel Özellikleri Nelerdir?

Oğlak burcunun özellikleri kadın açısından ele alındığında, çok sadık ama otoriter bir insanla karşılaşacağınızın altını çizebiliriz. Oğlak kadını kontrolcüdür. Konuları akışına bırakmadığı gibi, maceraperestlik de yapmaz. Gideceği tatil beldesi, sabah kahvaltıda yiyeceği zeytin çeşidi, dinlediği müzik türü bile bellidir. Değişkenliği, yeniliği, heyecan verici işleri kaldıramaz.

Herkesle ilişki kurmaz. Özellikle, erkeklere güvenmediği söylenebilir. Kendisinin ağzından özel cümleleri cımbızla alırsınız. Derinliklerinde gelişenlerden, duygularından bahsetmez. Hep yüzeydeki konulardan konuşur. Fikirlerine çok önem verir. Biraz kendini beğenmiştir. Mütevazı görünmek istese de, biraz ilgi çekmeye bayılır. Lakin, bu ilgi de onun denetiminin dışına taşarsa, gerisin geri kaçar. Oğlak kaçmaların, ortadan yok olmaların burcudur.

Oğlak Burcu Kadınıyla Anlaşmanın  Yolları Nelerdir?

Oğlak burcunun özellikleri kadın tarafından bakıldığında, hayli nettir. Kuralcı kişilerdir. Onlarla anlaşmak için biraz sabır gereklidir. Size önce mesafeli bir tavır takınacaktır. Ardından sizi gözlemleyecek, notunuzu kendince vererek, onun hayatındaki mertebenizi kararlaştıracaktır.

Sizinle çok yakın bir iletişime girse bile, ben dilini ön plana sürdüğü bir baskınlığı olacaktır. Huzursuz bir kadındır. Her an bir şeye küsüp, alınabilir. Bu yönde, hep onaylanmayı, övülmeyi bekler.

Oğlak kadını yalnızlığa düşkündür. Fakat, iyimser bir tarafı da vardır. Hayatının doğru erkeğini mantığı kabul ettiğinde, ondan bir çocuk sahibi olmayı da arzulayacaktır.

Oğlak burcuna mensup kadınlar ailenin omurgası haline gelirler. Onun gelenekçi, birliktelik ruhuna inanan, disiplinli bir tarafı bulunmaktadır. Çocuğuna her koşulda sahip çıkar. Aile değerleri onun için ilk sıradadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal