Oğlak Burcunun Anlamı

Oğlak burcunun anlamı 22 Aralık ile 19 Ocak arasında doğan kişileri kapsar. Yönetici gezegenleri satürn olan oğlak burçlarının şanslı sayıları 2 ve 8, şanslı günleri cumartesidir. Koyu yeşil ve kahverengi renklerini severler. Oğlak burcu toprak grubundan burçlara mensuptur. Oğlak burcunun anlamı nedir?

29.07.2020-11:10 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-11:10) Oğlak Burcunun Anlamı

Oğlak burcunun anlamı 22 Aralık ile 19 Ocak arasında doğan çalışkanlığı ve ciddiyeti ile dikkat çeken bireyleri kapsar. Oğlak burçları yeni tanıştığı insanlara genellikle mesafeli yaklaşırlar. Analitik düşünme yapıları gelişmiştir. Oldukça çalışkan olan oğlak burçları iş hayatında büyük başarılar elde edebilirler. Sabırlı olmaları ve güvenilirlikleri ile tanınırlar. Oğlak burçları azla yetinmeyi bilseler de çalışkan ve tutumlu olmaları sayesinde zengin olma ihtimalleri her zaman yüksektir. Kararlı ve sorumlu bir karakter yapıları vardır. Oğlak burcu kadın ve erkekleri iyi bir eş ve iyi bir anne baba olurlar. Aceleci olmayan oğlak burçları istedikleri hedefe ulaşmak için sabır gösterirler. Daima ulaşmak istedikleri bir hedef vardır ve hayatları bunun çevresinde şekillenir. Alışkanlıkları ve liderlik vasıflarını yüksek olması sayesinde iş hayatlarında başarılı bir yönetici olma ihtimalleri vardır. Planlarını gerçeğe dönüştürmek için duygularını mantıklarının arkasına atarlar. Kalabalıktan fazla hoşlanmazlar. Duygularını belli etmeden zayıf kalabilirler. Kararlı ve dik başlı oğlak burçlarını düşüncelerinden vazgeçirmek zordur. Genellikle karamsar yapıda olurlar. Oğlak burçları yalnızlığı severler.

Oğlak Burcu Kadını

Oğlak burcu kadını karamsar özelliği nedeniyle mesafeli olabilir. Genellikle kendilerine bir duvar örmüş gibi görünürler. Hırslı ve çalışkandır. Oğlak burcu kadını bilgili ve kültürlü olması ile tanınır. Tanıştığı insanlara kolay kolay güvenmezler. Bazıları cimrilik derecesinde tutumlu olabilir. Oğlak burcu kadını daima kendini geliştirir. Mantıkları duygularının önündedir. Karar vermeleri gerektiğinden olaylara gerçekçi yaklaşırlar. Bakımlarına ve giyimlerine dikkat ederler. Oğlak burcu kadınları yönetilmesi zor kadınlardır. Kendi kendine yeten bir kişilikleri vardır. Oğlak burcu kadını karşı cinste nezaket ve dürüstlük arar. Oldukça seçici olurlar. Evliliklerinde sadık bir eş olurlar.

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcunun anlamı erkek cinsiyetinden bahsettiğimizde çalışkan, hırslı ve para kazanmayı seven birisi demektir. Çalışmayı severler. Fırsatları değerlendirmeyi bilen oğlak burcu erkeğinin zengin olma ihtimali yüksektir. Güvenilir ve disiplinli bir karakter yapıları vardır. Duygularını belli etmedikleri için soğuk birisi sanılabilirler. Oğlak burcu erkeği şüpheci olur. Fazla dost edinmeseler de dost olarak seçtikleri kişilere çok önem verirler. Kuralcı bir yapıda olan oğlak burcu erkeği bu kuralların dışına çıkmaktan hoşlanmaz. Özgürlüğüne düşkün olan oğlak burcu erkeği kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Sadık ve kıskanç bir partner olur. Zeki ve ne istediğini bilen kadınlardan hoşlanır. Oğlak burcu erkeklerinin ilişkileri genellikle uzun sürer. Evlilik için uygun erkeklerdir. Sadık bir eş ve iyi bir baba olurlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal