Oğlak Burcu Kadını En Çarpıcı Özellikleri Nelerdir?

Oğlak burcu kadını kadını sıklıkla merak edilmektedir. Peki, Oğlak kadınının en çarpıcı özellikleri nelerdir? İşte merak edilenler...

12.04.2018-15:49 - (Son Güncelleme: 27.05.2021-09:42)

Oğlak burcu kadını güzel, neşeli ve hırslı olmasıyla bilinir. Ama bu özellikler konusunda kendi kendine engeller çıkarır. 

OĞLAK BURCU KADINI ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Bilgi ve kültür zenginliği bir oğlak burcu kadını için son derece önemlidir. Güçlü durmayı sever ve bunun için hayatını öne koyar. 

Oğlak burcu kadını olumsuz ruh hali yüzünden kendine engeller koyabilir. 

Her zaman burcunun verdiği özelliklerden emin olan oğlak burcu kadını etrafındakilere pek güven sağlayamaz. Davranışları tutarlıdır.

Parasal şeylerde neredeyse cimri denecek kadar sıkıdır.

Araştırma ve bilgi oğlak burcu kadını için çok önemlidir. Yaşadığı hadiseler karşısında hızlıca karar değiştirebilmektedir.

OĞLAK BURCU KADINI CİNSELLİK KONUSUNDA NE DÜŞÜNÜR?

Oğlak burcu kadını partneriyle cinsellik yaşadığı sırada ona sonuna kadar güvenmek ister. Mesafesini ve ciddi halini sonuna kadar koruyan fakat güvendiği zaman sonuna kadar teslim olan bir burçtur.

Karşı cinsi görüntüsü ve bakışlarıyla baştan çıkarabilen oğlaklar, seks esnasında partnerini tatmin edene kadar bırakmaz.

Oğlak burcu kadını cinsel ilişki esnasında biraz daha baskın olmak ister.

Seviyeyi ve dengeyi oldukça iyi korur. İlişki esnasında yavaş hareketleri ve bakışları ile partnerini tam manasıyla doyuma ulaştırır. Oğlak burcu kadınının sekste en sevdiği pozisyon yüz yüze pozisyonudur. Kaliteli ortamlarda cinsel birliktelik tercih eden oğlak insanını baştan çıkarabilmek için öncelikle güvenini kazanmalısın!

Oğlak burcu kadını cinsellik uyumu boğa burcuyla en üst seviyededir. Cinsel birliktelik esnasında birbirlerini son derece iyi tamamlayan bu iki burç, adeta bir bütün olurlar.

Oğlak burcu kadını, boğa burcu gibi rahatına düşkündür. Bu nedenle her ikisi de rahat oldukları pozisyonlarda seks yapmayı tercih eder. Ön sevişmeleri oldukça uzun sürer. Oğlak burcunu, kulaklarının öpülmesi ve bedenine dokunulması fazlasıyla tahrik eder.

OĞLAK BURCU KADINI NELERDEN HOŞLANIR?

Para harcamayı pek sevmez ancak söz konusu değer verdiği insan olunca bonkör olurlar. Uzun uzun konuşmaya bayılır.

Hatta nutuk çekmeyi sevdiğini söyleyebiliriz. Alışveriş yapmaya, kendisi için en iyi olanı bulana kadar gezmeye bayılır.

Tıpkı burcunun erkeği gibi, kadını için de gezmek, görülmedik yerler keşfetmek en büyük hobileridir.

İş hayatlarından fırsat bulurlarsa, spor yapmaktan da hoşlanırlar.

Değerli olan her şey ilgilerini çeker ve bu konuda üretken olmaktan çok hoşlanır.

OĞLAK BURCU KADINI AŞK HAYATI NASILDIR?

Oğlak burcu kadını aşk hayatında çekingen davranır. Zaten çekingen ve utangaç tavırları hayatlarının her alanında ortaya çıkmaktadır. Tabii bu durum özellikle aşk konusunda daha belirgin bir şekil alıyor. Çoğu insanlar Oğlak burcu kadınlarının aşk hayatında soğuk ve planlı olduğunu düşünür. Bu doğru olmakla beraber aslında yanlıştır da. Aşk konusunda Oğlak kadınlarının sıcakkanlı ve sadık bir yapıları da vardır. Bu yönlerinin ortaya çıkması için sadece güvenmeleri, güvende olduğunu ve kendilerini mutlu hissetmeleri gerekir. Ayrıca ilişkilerinde kıskanç tavırlar sergiler. Bunun içinde öncelikle gerçekten aşık olmaları gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal